Тріска для копчення Weber Whiskey/Віскі (#17627)

Тріска для копчення Weber Whiskey/Віскі
Доступність Є в наявності
Доставим максимально швидко
Weber Виробник: Weber
Доставка:
  • Кур'єром по Києву, безкоштовно при замовленні від 1500грн
  • По Україні перевізником Нова Пошта, за діючими тарифами
Оплата:
  • За безготівковим розрахунком
  • На карту банку
  • Готівкою при доставці
  • Післяплата перевізника
499.00грн.

Опис Тріска для копчення Weber Whiskey/Віскі

Деревна тріска для копчення Weber Whiskey/Віскі виготовлена з дубових бочок у яких раніше витримували віскі. Цей напій просочував і наповнював деревину міцним, солодким ароматом, тріска з якої надасть незвичайний смак курці, яловичині, свинині, баранині, рибі, морепродуктам та іншим продуктам. Спробуйте зробити Вашу страву на грилі або в коптильні витонченою за допомогою спеціальної тріски Weber з ароматом «Віскі», всім сподобається. Пікантний димний аромат нещадний і не залишить байдужим любителів підкопченого м'яса, дичини чи риби.

Порада, як користуватися тріскою для копчення Вебер:

  • Щіпу перед використанням потрібно замочити у воді на 30хв. Для замочування деякі майстри гриля використовують вино, сидр, пиво, квас чи інші рідини. Вибір за кожним грильником, у чому замочувати, але пропускати цей етап не можна в жодному разі, інакше тріска просто згорить. Замащувати можна в будь-якій ємності, навіть у алюмінієвому піддоні, куди згодом стікатиме жир.
  • Після замочування злегка віджати руками тріску для копчення Вебер Віскі і покласти її прямо на вугілля (якщо використовуєте вугільний гриль) або спеціальний контейнер (якщо готуєте на газовому грилі). У вугільних грилях можна покласти деревну тріску Вебер по різні боки ґрат.
  • Найтонший аромат диму Ви відчуєте відразу, але дочекайтеся закінчення копчення. Закрийте крилькою гриль і відрегулюйте температуру вентиляційними отворами.
  • Жмені тріски вистачить приблизно на годину приготування. Якщо часу для приготування потрібно більше, відповідно кожну годину потрібно додавати жменю вимоченої тріски Віскі і вугілля при необхідності.
  • Якщо Ви хочете отримати яскравий і насичений копчений смак при використанні прямого методу приготування, слід додати мокрі тріски за 5-10 хвилин до закінчення приготування страви.

Щіпу для копчення Whiskey/Віскі Weber/Вебер Ви можете купити в Києві, у магазині грилів та барбекю Vazon за найкращою ціною, замовити тріску, інші аксесуари або грилі зі зручною доставкою до Києва або по Україні: Харків, Одеса , Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Полтава, Чернігів, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Луцьк, Біла Церква, Краматорськ, Мелітополь, Нікополь, Слов'янськ, Ужгород, Бердянськ, Бровари та інші міста України.

Відгуки Тріска для копчення Weber Whiskey/Віскі

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Схожі товари

Часті питання про Тріска для копчення Weber Whiskey/Віскі

Причини, з яких варто купити Тріска для копчення Weber Whiskey/Віскі в інтернет-магазині Вазон:

  • ✅ Оригінальні товари високої якості
  • ✅ Широкий вибір асортименту
  • ✅ Щомісячні акції на Аксесуари для копчення Weber
  • ✅ Можливість проконсультуватися перед покупкою

В інтернет магазині Вазон найвигідніша ціна на Тріска для копчення Weber Whiskey/Віскі в Україні 🗺️

Щоб купити Тріска для копчення Weber Whiskey/Віскі з артикулом 17627, необхідно зробити замовлення на сторінці товару ✅ і тоді наш менеджер зв'яжеться з Вами для уточнення деталей доставки

Повний опис Тріска для копчення Weber Whiskey/Віскі, характеристики і відгуки на нашому сайті ⚡ Вазон ⚡, крім того, наші менеджери проконсультують Вас про особливості будь-якого обраного товару за телефоном 📞 067-467-89-12 📞