Тріска для копчення Weber до риби (#17665)

Тріска для копчення Weber до риби
Доступність Є в наявності
Доставим максимально швидко
Weber Виробник: Weber
Доставка:
  • Кур'єром по Києву, безкоштовно при замовленні від 1500грн
  • По Україні перевізником Нова Пошта, за діючими тарифами
Оплата:
  • За безготівковим розрахунком
  • На карту банку
  • Готівкою при доставці
  • Післяплата перевізника
499.00грн.

Опис Тріска для копчення Weber до риби

Деревна тріска для копчення Weber до риби складається з різних порід листяних та фруктових дерев, спеціально підібраних для отримання м'яса риби з унікальним ароматом. Деревина у складі суміші Вебер для риби передасть особливий смак та аромат з легким відтінком фруктової солодощі. Копчена риба - самостійна страва, яку потрібно готувати в зоні непрямого жару. Зробити це просто — на одному боці гриля знаходиться джерело жару з тріскою, а на протилежній замаринована і заправлена риба або інші морепродукти. Спробуйте зробити Вашу страву на грилі або в коптильні витонченою за допомогою спеціальної тріски Weber з ароматом «До риби», всім сподобається. Пікантний димний аромат нещадний і не залишить байдужим любителів копченого м'яса риби чи інших морепродуктів.

Порада, як користуватися тріскою для копчення Вебер:

  • Щіпу перед використанням потрібно замочити у воді мінімум на 30 хвилин, а краще на 1-1,5 години. Для замочування деякі майстри гриля використовують соки, вино, сидр, пиво, квас чи інші рідини. Вибір за кожним грильником, у чому замочувати, але пропускати цей етап не можна в жодному разі, інакше тріска просто згорить. Замочувати можна в будь-якій ємності, навіть у алюмінієвому піддоні, куди згодом стікатиме жир.
  • Після замочування злегка віджати руками тріску для копчення Вебер "До риби" і покласти її прямо на вугілля (якщо використовуєте вугільний гриль) або спеціальний контейнер (якщо готуєте на газовому грилі). У вугільних грилях можна покласти деревну тріску Вебер по різні боки решітки, якщо риба невелика. Якщо коптити кілька рибин одночасно, жар повинен бути тільки з одного боку, відповідно тріска теж тільки з одного боку.
  • Найтонший аромат диму Ви відчуєте відразу, але дочекайтеся закінчення копчення. Закрийте крилькою гриль і відрегулюйте температуру вентиляційними отворами.
  • Жмені тріски вистачить приблизно на годину приготування. Якщо часу для приготування потрібно більше, відповідно кожну годину потрібно додавати жменю вимоченої тріски для риби і вугілля при необхідності.
  • Якщо Ви хочете отримати яскравий і насичений копчений смак при використанні прямого методу приготування, слід додати мокру тріску за 5-10 хвилин до закінчення приготування страви.

Щіпу для копчення до риби Weber/Вебер Ви можете купити в Києві, у магазині грилів та барбекю Vazon за найкращою ціною, замовити тріску, інші аксесуари або грилі зі зручною доставкою до Києва або по Україні: Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Полтава, Чернігів, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Луцьк, Біла Церква, Краматорськ, Мелітополь, Нікополь, Слов'янськ, Ужгород, Бердянськ, Бровари та інші міста України.

Відгуки Тріска для копчення Weber до риби

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Схожі товари

Часті питання про Тріска для копчення Weber до риби

Причини, з яких варто купити Тріска для копчення Weber до риби в інтернет-магазині Вазон:

  • ✅ Оригінальні товари високої якості
  • ✅ Широкий вибір асортименту
  • ✅ Щомісячні акції на Аксесуари для копчення Weber
  • ✅ Можливість проконсультуватися перед покупкою

В інтернет магазині Вазон найвигідніша ціна на Тріска для копчення Weber до риби в Україні 🗺️

Щоб купити Тріска для копчення Weber до риби з артикулом 17665, необхідно зробити замовлення на сторінці товару ✅ і тоді наш менеджер зв'яжеться з Вами для уточнення деталей доставки

Повний опис Тріска для копчення Weber до риби, характеристики і відгуки на нашому сайті ⚡ Вазон ⚡, крім того, наші менеджери проконсультують Вас про особливості будь-якого обраного товару за телефоном 📞 067-467-89-12 📞