Тріска для копчення Weber Hickory/Гікорі (#17624)

Тріска для копчення Weber Hickory/Гікорі
Доступність Є в наявності
Доставим максимально швидко
Weber Виробник: Weber
Доставка:
  • Кур'єром по Києву, безкоштовно при замовленні від 1500грн
  • По Україні перевізником Нова Пошта, за діючими тарифами
Оплата:
  • За безготівковим розрахунком
  • На карту банку
  • Готівкою при доставці
  • Післяплата перевізника
499.00грн.

Опис Тріска для копчення Weber Hickory/Гікорі

Деревна тріска для копчення Weber Hickory/Гікорі виготовлена із залишків виробництва деревини горіха гікорі. Дерево є офіційним символом штату Техас, завдяки чому отримало назву американський горіх. Деревина цінується більше ніж плоди за її декоративні властивості та міцність. Кухарі багатьох країн світу відзначили унікальний аромат гікорі при приготуванні їжі на грилі або мангалі, завдяки чому тепер ми можемо купити тріску для копчення Weber Гікорі. Завдяки щепі гікорі м'ясо, риба та овочі набувають абсолютно неповторного запаху солодкого димку. Спробуйте зробити Вашу страву на грилі або в коптильні витонченою за допомогою спеціальної тріски Weber з ароматом «Гікорі», всім сподобається. Пікантний димний аромат нещадний і не залишить байдужим любителів підкопченого м'яса, дичини чи риби.

Порада, як користуватися тріскою для копчення Вебер:

  • Щіпу перед використанням потрібно замочити у воді на 30 хвилин. Для замочування деякі майстри гриля використовують фруктовий сік, вино, сидр, пиво, квас чи інші рідини. Вибір за кожним грильником, у чому замочувати, але пропускати цей етап не можна в жодному разі, інакше тріска просто згорить. Замащувати можна в будь-якій ємності, навіть у алюмінієвому піддоні, куди згодом стікатиме жир.
  • Після замочування злегка віджати руками тріску для копчення Вебер Гікорі і покласти її прямо на вугілля (якщо використовуєте вугільний гриль) або у спеціальний контейнер (якщо готуєте на газовому грилі). У вугільних грилях можна покласти деревну тріску Вебер по різні боки ґрат.
  • Найтонший аромат диму Ви відчуєте відразу, але дочекайтеся закінчення копчення. Закрийте крилькою гриль і відрегулюйте температуру вентиляційними отворами.
  • Жмені тріски вистачить приблизно на годину приготування. Якщо часу для приготування потрібно більше, відповідно кожну годину потрібно додавати жменю вимоченої тріски Гікорі і вугілля при необхідності.
  • Якщо Ви хочете отримати яскравий і насичений копчений смак при використанні прямого методу приготування, слід додати мокрі тріски за 5-10 хвилин до закінчення приготування страви.

Щіпу для копчення Hickory/Гікорі Weber/Вебер Ви можете купити в Києві, у магазині грилів та барбекю Vazon за найкращою ціною, замовити тріску, інші аксесуари або грилі зі зручною доставкою до Києва або по Україні: Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Полтава, Чернігів, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Луцьк, Біла Церква, Краматорськ, Мелітополь, Нікополь, Слов'янськ, Ужгород, Бердянськ, Бровари та інші міста України.

Відгуки Тріска для копчення Weber Hickory/Гікорі

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Схожі товари

Часті питання про Тріска для копчення Weber Hickory/Гікорі

Причини, з яких варто купити Тріска для копчення Weber Hickory/Гікорі в інтернет-магазині Вазон:

  • ✅ Оригінальні товари високої якості
  • ✅ Широкий вибір асортименту
  • ✅ Щомісячні акції на Аксесуари для копчення Weber
  • ✅ Можливість проконсультуватися перед покупкою

В інтернет магазині Вазон найвигідніша ціна на Тріска для копчення Weber Hickory/Гікорі в Україні 🗺️

Щоб купити Тріска для копчення Weber Hickory/Гікорі з артикулом 17624, необхідно зробити замовлення на сторінці товару ✅ і тоді наш менеджер зв'яжеться з Вами для уточнення деталей доставки

Повний опис Тріска для копчення Weber Hickory/Гікорі, характеристики і відгуки на нашому сайті ⚡ Вазон ⚡, крім того, наші менеджери проконсультують Вас про особливості будь-якого обраного товару за телефоном 📞 067-467-89-12 📞