Газовий гриль Weber Genesis II EX-315 GBS, чорний (#61015775)

Газовий гриль Weber Genesis II EX-315 GBS, чорний
Доступність Передзамовлення
Доступне передзамовлення
Weber Виробник: Weber
Доставка:
  • Кур'єром по Києву, безкоштовно при замовленні від 1500грн
  • По Україні перевізником Нова Пошта, за діючими тарифами
Оплата:
  • За безготівковим розрахунком
  • На карту банку
  • Готівкою при доставці
  • Післяплата перевізника
83699.00грн.

Опис Газовий гриль Weber Genesis II EX-315 GBS, чорний

Газовий гриль Weber Genesis II EX-315 GBS, чорний — новинка 2021р. в асортименті Вебер і відноситься до гілки високопродуктивних грилів нового покоління професійного рівня. Існують два варіанти кольорового забарвлення — нержавіюча сталь і чорний. Ця модель Генези практично повністю в чорному кольорі, за винятком панелі управління і бічних столиків. Високоефективна гриль-система GS4 є практично повноцінною інтерактивною кухнею та ставить серію газових барбекю Weber Genesis II в окремий клас. Цей інноваційний гриль заснований на більш ніж 30-річному досвіді приготування на грилі, кулінарних знаннях і, що найважливіше, з увагою до бажань та потреб найважливіших людей, спільноти гриля. Головною особливістю гриля Вебер Генезіс 2 EX-315 ЖБС можна з упевненістю назвати вбудований гриль-помічник Connect, про нього розповімо трохи нижче. Система грилю GS4, як у всіх сучасних грилів Вебер, складається з чотирьох ключових компонентів: електронне запалення E2i, високопродуктивні пальники, класичні ароматизатори Weber (флаворайзери, або аромопластини) та система керування жиром. Ці компоненти гарантують, що Ваш процес приготування на грилі буде простим та надійним; з моменту запалювання конфорок до загального обслуговування вашого барбекю.

Якщо вирішите купити газовий гриль Weber Genesis II EX-315 GBS купувати цифровий термометр не знадобиться.

Weber Connect вже встановлений у грилі. Придбання додаткових аксесуарів для відстеження процесу приготування гриль не потребує і оснащений інтерактивністю "з коробки". У чому переваги Вебер Коннект?

  • дозволяє відстежувати стадію готовності продуктів у реальному часі
  • допомагає підказками та рекомендаціями на кожному етапі приготування
  • підтримує зв'язок Bluetooth або Wi-Fi для підключення до смартфону або планшета
  • надсилає повідомлення на підключений гаджет про те, що продукти настав час перевернути, зняти, або виконати інші поради
  • смартфон отримає сповіщення скрізь, де він матиме доступ до інтернету. Можна відволіктися, погуляти із собакою або сходити до магазину.

Гриль Weber Genesis II EX-315 GBS укомплектований високопродуктивними пальниками з новим дизайном. Унікальна конічна форма забезпечує рівномірний розподіл потоку газу, забезпечуючи оптимальний розподіл тепла по решітках для приготування. Їжа готується на грилі рівномірно будь-де решітки.

Не завжди доводиться готувати за хорошого освітлення. Деяким користувачам достатньо світла від вогню або іншого джерела, але багато користувачів визначили, що наявність ліхтаря для підсвічування робочої області в грилі було б чудовим доповненням. Таке освітлення, яке кріпиться на ручку, продається додатковим аксесуаром, але у грилі Genesis II EX-315 GBS світлодіодний ліхтар уже в комплекті та кріпиться під потрібним кутом.

Електронне запалювання E2i™ гарантовано підпалює пальники з першого разу. Кожен із 3-х основних пальників обладнаний власним елементом для підпалювання. Маючи щедру гарантію, будьте впевнені, що Ви будете готувати з першого натискання на кнопку п'єзопідпалу.

Класичні аромопластини Weber Flavorizer розташовані під правильним кутом, щоб ловити краплі, що димлять і шипають, додаючи до вашої їжі непереборний димний аромат, який всі ми знаємо і любимо. Зайві краплі соку та жиру скочуються по похилій поверхні і відводяться від пальників до системи видалення жиру.

Система керування жиром допомагає легко видаляти соки, знижуючи при цьому ризик займання. Краплі жиру, які не випаровуються пластинами ароматизатора, відводяться від пальників у легкодоступний піддон-уловлювач, розташований під відділенням для приготування їжі. Просто випорожнюйте піддон-уловлювач після кожного приготування.

Легкий доступ до балону з газом. Газовий балон встановлюється зовні барбекю, що полегшує доступ до балона та його зняття. Таке розташування збільшує місце у візку, яке можна практично використовувати для зберігання аксесуарів, приправ або іншого приладдя.

Сучасний дизайн. Грилі Genesis II відрізняються елегантним дизайном із закритим візком та легким доступом до сховища. Дві дверцята на магнітах приховують від сторонніх очей внутрішній простір гриля, а там можна заховати досить велику кількість аксесуарів та продуктів.

Грати Gourmet BBQ System. На грилі можна приготувати будь-яку страву. Видаліть круглу вставку в решітці барбекю і додайте ростер для птиці, камінь для піци, Вок або будь-який інший аксесуар з інших варіантів барбекю для гурманів. Система GBS дозволяє готувати страви від продуктів на пару до виготовлення на відкритому вогні. Можливостей у газового грилю Вебер Генезіс 2 EX-315 ЖБС незлічена кількість, і все залежить від Ваших кулінарних можливостей та фантазій.

Додаткові грати для підігріву. Решітка для підігріву Tuck-Away зберігає їжу в теплі, оскільки основна страва готується нижче. Цю функцію можна використовувати на власний розсуд, наприклад, підігрівати булочки, коли готуються котлети для гамбургерів або готувати овочі, поки основна страва готується на основній решітці. Унікальна функція Tuck-Away дозволяє складати її, коли вона не використовується, забезпечуючи доступ до більшого простору гриля. Додаткові решітки, що складаються, дозволить звільнити більше місця для зберігання і сховати в нього все, що не помістилося в основну шафу. Це буде доречно, якщо гриль знаходиться на вулиці 24/7 цілий рік. Ховайте все під кришку і несприятливі погодні умови не забруднюють Ваше приладдя для приготування.

Ключові особливості:

  • вбудований цифровий термометр Weber Connect із підключенням до смартфону
  • 3 високопродуктивні передні пальники з нержавіючої сталі потужністю 11,43 кВт.
  • інноваційна система гриля GS4
  • електронна система запалювання E2i, з однієї спроби для всіх конфорок
  • чавунна решітка Gourmet BBQ System з фарфоровою емаллю, що підходить до всіх вставок системи GBS
  • ароматизатори (фловарайрізи) з нержавіючої сталі
  • покрита фарфоровою емаллю кришка та литими алюмінієвими торцями
  • світлодіодний ліхтар для підсвічування основної робочої зони у темний час доби
  • 6 гачків для кухонного приладдя по краях столиків
  • легкий доступ до балону з газом
  • мобільність (легке переміщення та маневреність).

Гарантія:

  • Спекотний піддон: 10 років від проржавлення/пропалювання (2 роки щодо фарби, за винятком вицвітання або знебарвлення)
  • Кришка: 10 років від проржавлення/пропалювання (2 роки щодо фарби, за винятком вицвітання або знебарвлення)
  • Пальники з нержавіючої сталі: 10 років від проржавлення/пропалювання
  • Система запалювання: (модуль, електродний вузол, проводка та вимикач): 10 років щодо запалювання (за винятком батареї та пошкодження батареї)
  • Система видалення жиру (висувний піддон для жиру та піддон-пастка): 10 років від проржавлення/пропалювання
  • Литі решітки з фарфоровим покриттям: 5 років від проржавлення/пропалювання
  • Ароматичні пластини Flavorizer™ з фарфоровим покриттям: 5 років від проржавлення/пропалювання
  • Всі інші частини: 2 роки

 

Ви можете купити газовий гриль Вебер Генезіс 2 EX-315 GBS у Києві, у магазин грилів та барбекю Vazon за низькою ціною або оформити безкоштовну доставку по Україні: Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Полтава, Чернігів, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Луцьк, Біла Церква, Краматорськ, Мелітополь, Нікополь, Слов'янськ, Ужгород, Бердянськ, Бровари та інші міста України.

Характеристики Газовий гриль Weber Genesis II EX-315 GBS, чорний

Газові грилі
Вага: 65,00кг
Вид: Газовий гриль
Виробник: ТМ Weber, США
Висота, см: 120см
Довжина, см: 150см
Кількість пальників: 3шт
Матеріал котла: Американський литий алюміній
Матеріал кришки: Двошарова, американська сталь з фарфоровим покриттям + литий алюміній в бічних вставках
Матеріал решітки для приготування: Чавунна з фарфоровим покриттям
Назва: Weber Genesis II EX-315 GBS
Орієнтовний термін експлуатації: >10років
Основна зона приготування: 68х48см
Потужність пальників: 11,43кВт
Термометр: Є
Ширина, см: 74см

Відгуки Газовий гриль Weber Genesis II EX-315 GBS, чорний

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Рекомендовані товари

Часті питання про Газовий гриль Weber Genesis II EX-315 GBS, чорний

Причини, з яких варто купити Газовий гриль Weber Genesis II EX-315 GBS, чорний в інтернет-магазині Вазон:

  • ✅ Оригінальні товари високої якості
  • ✅ Широкий вибір асортименту
  • ✅ Щомісячні акції на Газові грилі Weber
  • ✅ Можливість проконсультуватися перед покупкою

В інтернет магазині Вазон найвигідніша ціна на Газовий гриль Weber Genesis II EX-315 GBS, чорний в Україні 🗺️

Щоб купити Газовий гриль Weber Genesis II EX-315 GBS, чорний з артикулом 61015775, необхідно зробити замовлення на сторінці товару ✅ і тоді наш менеджер зв'яжеться з Вами для уточнення деталей доставки

Повний опис Газовий гриль Weber Genesis II EX-315 GBS, чорний, характеристики і відгуки на нашому сайті ⚡ Вазон ⚡, крім того, наші менеджери проконсультують Вас про особливості будь-якого обраного товару за телефоном 📞 067-467-89-12 📞