Набір інструментів для гриля Weber, 3шт (#6630)

Набір інструментів для гриля Weber, 3шт
Доступність Передзамовлення
Доступне передзамовлення
Weber Виробник: Weber
Доставка:
  • Кур'єром по Києву, безкоштовно при замовленні від 1500грн
  • По Україні перевізником Нова Пошта, за діючими тарифами
Оплата:
  • За безготівковим розрахунком
  • На карту банку
  • Готівкою при доставці
  • Післяплата перевізника
3679.00грн.

Опис Набір інструментів для гриля Weber, 3шт

Набір інструментів для гриля Weber, 3шт — складається з щипців, лопатки та виделки. За допомогою цього набору можна виконувати основні операції на грилі — перевертати продукти, працювати в зоні жару у вугільних грилях та визначати ступінь прожарювання м'яса чи інших продуктів оцінюючи їхню готовність.

Щипці для гриля Weber призначені для комфорної роботи з будь-яким видом грилів. Крім основної функції — викладати, перевертати та знімати готові продукти ними зручно перекладати та перевертати брикети у вугільних грилях. Такий інструмент стане в нагоді не тільки для грилів, але і на домашній кухні для приготування м'яса, риби або овочів. У лопатки Вебер основна функція — зручно та безпечно перевертати та переміщати продукти на решітці, а потім акуратно викладати на їх на посуд для подачі. Форма лопатки дозволяє комфортно працювати з великими шматками м'яса та найніжнішою рибою. Виделка для гриля призначена для оцінки ступеня готовності страви. Гострі зубці вилки легко проникають усередину продукту, даючи можливість грильнику оцінити ступінь прожарювання.

Якісна сталь, з якої виготовлений набір інструментів для гриля, універсальний довговічний матеріал — його легко мити, не вбирає запахів, не боїться високих температур. Ручка всіх товарів з набору для гриля виконана з бекеліту (штучний пластик), який має такі властивості як твердість, міцність, теплоізоляція та використовується як електроізолятор. Використання саме цього виду пластику дозволяє не нагріватись ручкам щипців для гриля Вебер. Довга у всіх інструментів різна, але достатня для безпечного використання на відкритому вогні та сильному жару, але не забувайте про заходи безпеки — користуйтесь рукавичками, вони захистять Вас від жару та вогню. Купити Набір інструментів для гриля Weber, в кількості трьох штук, потрібно обов'язково, це необхідні інструменти для роботи з грилями, барбекю і мангалами. Готувати з набором для гриля, комфортно та практично. На ручці кожного інструменту комплекту є кільце за яке зручно підвішувати їх на гачки столика або тримачі для інструменту.

Ви можете купити Набір інструментів для гриля Вебер у Києві, у магазині грилів та барбекю Vazon за найкращою ціною, замовити інструменти, інші аксесуари або грилі зі зручною доставкою до Києва або по Україні: Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Полтава, Чернігів, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Луцьк, Біла Церква, Краматорськ, Мелітополь, Нікополь, Слов'янськ, Ужгород, Бердянськ, Бровари та інші міста України.

Відгуки Набір інструментів для гриля Weber, 3шт

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Рекомендовані товари

Схожі товари

Часті питання про Набір інструментів для гриля Weber, 3шт

Причини, з яких варто купити Набір інструментів для гриля Weber, 3шт в інтернет-магазині Вазон:

  • ✅ Оригінальні товари високої якості
  • ✅ Широкий вибір асортименту
  • ✅ Щомісячні акції на Інструменти для гриля Weber
  • ✅ Можливість проконсультуватися перед покупкою

В інтернет магазині Вазон найвигідніша ціна на Набір інструментів для гриля Weber, 3шт в Україні 🗺️

Щоб купити Набір інструментів для гриля Weber, 3шт з артикулом 6630, необхідно зробити замовлення на сторінці товару ✅ і тоді наш менеджер зв'яжеться з Вами для уточнення деталей доставки

Повний опис Набір інструментів для гриля Weber, 3шт, характеристики і відгуки на нашому сайті ⚡ Вазон ⚡, крім того, наші менеджери проконсультують Вас про особливості будь-якого обраного товару за телефоном 📞 067-467-89-12 📞