Чохол для вугільного гриля Weber Genesis II 2 (3 пальники) (#7134)

Чохол для вугільного гриля Weber Genesis II 2 (3 пальники)
Наявність: Передзамовлення
Доступне передзамовлення
Weber Виробник: Weber
Доставка:
  • Кур'єром по Києву, безкоштовно при замовленні від 1500грн
  • По Україні перевізником Нова Пошта, за діючими тарифами
Оплата:
  • За безготівковим розрахунком
  • На карту банку
  • Готівкою при доставці
  • Післяплата перевізника
7559.00грн.

Опис Чохол для вугільного гриля Weber Genesis II 2 (3 пальники)

Чохол для газового грилю Weber Genesis II 2 (3 пальники) призначений для захисту грилю від несприятливих погодних умов — дощу, снігу, вітру, бруду, пилу, сонячного випромінювання та механічних пошкоджень. Чохол для гриля Вебер виготовлений із зносостійкого поліестеру, який не вигоряє на сонці та стійкий до забруднення. Він буде надійним захисником грилю під час, коли Ви його не використовуєте. З чохлом для газового грилю Weber Genesis II 2 (3 пальники) можна залишати гриль на вулиці за будь-якої погоди, але варто пам'ятати, що чохол не панацея від усіх зовнішніх впливів, і якщо Ви хочете, щоб гриль прослужив Вам десятиліття, варто ховати його не тільки в чохол, але і в місце, що обігрівається. Розмір чохла, липучки, потрібні отвори, довжина шнура, що затягується, — все підігнано, щоб Ваш гриль був максимально захищеним від зовнішнього середовища. Якщо Ви власник Вебер Генезис 2 на 3 пальники, купити чохол для газового грилю Weber Genesis II 2 (3 пальники) потрібно неодмінно. Він продовжить термін його експлуатації та збереже зовнішній вигляд — це важливі речі для людей, які готують їжу на грилі.

Переваги чохла:

  • може використовуватись у будь-яку пору року. На морозі тканина не дубіє і залишається м'якою.
  • тканина пропускає повітря, що не дозволяє збиратися конденсату під чохлом. Не вигоряє, не пропускає вологу, стійкий до забруднення.
  • навіть у вітряну погоду чохол буде надійно триматися на грилі завдяки липучкам.
  • одягати чохол потрібно тільки на гриль, що повністю охолонув.

Чохол для вугільного гриля Weber Genesis II 2 (3 пальники) Ви можете купити в Києві, у магазині грилів та барбекю Vazon за найкращою ціною, замовити тріску, інші аксесуари або грилі зі зручною доставкою до Києва або по Україні: Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Полтава, Чернігів, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Луцьк, Біла Церква, Краматорськ, Мелітополь, Нікополь, Слов'янськ, Ужгород, Бердянськ, Бровари та інші міста України.

Відгуки Чохол для вугільного гриля Weber Genesis II 2 (3 пальники)

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Рекомендовані товари

Схожі товари

Часті питання про Чохол для вугільного гриля Weber Genesis II 2 (3 пальники)

Причини, з яких варто купити Чохол для вугільного гриля Weber Genesis II 2 (3 пальники) в інтернет-магазині Вазон:

  • ✅ Оригінальні товари високої якості
  • ✅ Широкий вибір асортименту
  • ✅ Щомісячні акції на Чохли для гриля Weber
  • ✅ Можливість проконсультуватися перед покупкою

В інтернет магазині Вазон найвигідніша ціна на Чохол для вугільного гриля Weber Genesis II 2 (3 пальники) в Україні 🗺️

Щоб купити Чохол для вугільного гриля Weber Genesis II 2 (3 пальники) з артикулом 7134, необхідно зробити замовлення на сторінці товару ✅ і тоді наш менеджер зв'яжеться з Вами для уточнення деталей доставки

Повний опис Чохол для вугільного гриля Weber Genesis II 2 (3 пальники), характеристики і відгуки на нашому сайті ⚡ Вазон ⚡, крім того, наші менеджери проконсультують Вас про особливості будь-якого обраного товару за телефоном 📞 067-467-89-12 📞