Спіраль (равлик) для копчення Weber (#17636)

Спіраль (равлик) для копчення Weber
Доступність Є в наявності
Доставим максимально швидко
Weber Виробник: Weber
Доставка:
  • Кур'єром по Києву, безкоштовно при замовленні від 1500грн
  • По Україні перевізником Нова Пошта, за діючими тарифами
Оплата:
  • За безготівковим розрахунком
  • На карту банку
  • Готівкою при доставці
  • Післяплата перевізника
3669.00грн.

Опис Спіраль (равлик) для копчення Weber

Спіраль (равлик) для копчення Weber є генератором диму для холодного копчення на грилі. Це просте та геніальне рішення перетворить будь-який гриль на коптильню. Для цього потрібно наповнити тирсою чашу генератора, підпалити з одного боку і закрити кришку гриля з продуктами всередині. При повному заповненні тирси у спіралі для копчення вистачить на 8-10 роботи. Якщо потрібно менше і більше часу для копчення, відповідно можна засипати менше тирси або в процесі приготування ще досипати. Для холодного копчення не потрібно розпалювати вугілля, достатньо равлики/спіралі Вебер. Іноді використовують комбінований метод для копчення — в центрі гриля на решітці для вугілля розміщується генератор диму Вебер, а по краях алюмінієві лотки з вугіллям і брусками для копчення. При цьому диму виділяється набагато більше і температура вища, ніж при холодному копченні, але продукти готуються швидше. Кожен має право вибирати той рецепт і метод приготування, який йому більше подобається, але якщо хочете коптити на грилі, купити спіраль/равлик/димогенератор для копчення Weber потрібно обов'язково. Без нього не вдасться побалувати себе, сім'ю чи гостей холодними копченостями.

Нижче наведемо найчастіші питання, які ставлять наші відвідувачі.

Скільки коптити холодним копченням?

Технологія копчення великих шматків м'яса потребує більш тривалого часу обробки димом, ніж дрібних. Процес холодного копчення триває загалом два чи три дні. Тривалий час копчення сприяє гарному видаленню вологи із продуктів.

Яка деревина підходить для холодного копчення?

Для холодного копчення зазвичай використовують деревину осики, ясена, вільхи, бука, дуба. Найкращий смак та аромат мають копченості, оброблені димом плодових дерев (груші, яблуні, вишні, абрикоси). Дуже добре коптити ялівцем.

Які продукти можна коптити холодним копченням?

Морепродукти (мідії, креветки), Птиця (курка, качка, індичка, дичина), Риба (будь-яка річкова або морська), Ковбаски та сосиски (з будь-якого фаршу – баранячого, свинячого, яловичого), Овочі та гриби (баклажани, кабачки, перець, печериці, помідори.

Скільки часу треба коптити сало холодного копчення?

Коптять сало холодного копчення 12 годин. Після цього продукти виймають. Час приготування залежить від температури, що підтримується в камері. Чим вища температура, тим менша тривалість приготування.

Як коптити гриби?

Гриби розташувати на ґратах капелюшками вниз. Накрити коптильню кришкою, залити воду в гідрозатвор і поставити на розведений вогонь. Коптити печериці протягом 40 хвилин при температурі 80-100⁰С. Вживати копченості можна відразу після приготування.

На чому краще коптити рибу?

Для приготування тріски та тирси для копчення риби використовують деревину яблуні, груші, вишні. Жителі півдня з успіхом застосовують каштан та абрикос, середньої смуги України — тополі, дуба, ясена. Застосовують також вербу, вільху, ялівець.

Яка кількість тирси потрібна для копчення?

Тріска не повинна встигнути повністю вигоріти до готовності страви. На коптильню об'ємом 100л потрібно 300г тирси. При холодному копченні, яке може тривати від 8 годин до одного тижня, кількість деревини розрахувати складно, оскільки тріску весь час доводиться підсипати. Тому слід запастися тріскою прозапас.

Скільки коптиться м'ясо холодного копчення?

Коптити м'ясо в домашніх умовах 4-6 діб. Перші 8 години процес копчення повинен бути безперервним, потім можна робити невеликі перерви на ніч. Готовий окіст дістати з коптилки і дати провітритися щонайменше 24 години, після чого дегустувати копчений делікатес.

Спіраль (равлик) для копчення Weber/Вебер Ви можете купити в Києві, у магазині грилів та барбекю Vazon за найкращою ціною, замовити тріску, інші аксесуари або грилі зі зручною доставкою до Києва або по Україні: Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Полтава, Чернігів, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Луцьк, Біла Церква, Краматорськ, Мелітополь, Нікополь, Слов'янськ, Ужгород, Бердянськ, Бровари та інші міста України.

function view(n) { style = document.getElementById(n).style; style.display = (style.display == 'block') ? 'none' : 'block'; }

Відгуки Спіраль (равлик) для копчення Weber

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Часті питання про Спіраль (равлик) для копчення Weber

Причини, з яких варто купити Спіраль (равлик) для копчення Weber в інтернет-магазині Вазон:

  • ✅ Оригінальні товари високої якості
  • ✅ Широкий вибір асортименту
  • ✅ Щомісячні акції на Аксесуари для копчення Weber
  • ✅ Можливість проконсультуватися перед покупкою

В інтернет магазині Вазон найвигідніша ціна на Спіраль (равлик) для копчення Weber в Україні 🗺️

Щоб купити Спіраль (равлик) для копчення Weber з артикулом 17636, необхідно зробити замовлення на сторінці товару ✅ і тоді наш менеджер зв'яжеться з Вами для уточнення деталей доставки

Повний опис Спіраль (равлик) для копчення Weber, характеристики і відгуки на нашому сайті ⚡ Вазон ⚡, крім того, наші менеджери проконсультують Вас про особливості будь-якого обраного товару за телефоном 📞 067-467-89-12 📞