Набір для стейку Weber (#17077)

Набір для стейку Weber
Доступність Передзамовлення
Доступне передзамовлення
Weber Виробник: Weber
Доставка:
  • Кур'єром по Києву, безкоштовно при замовленні від 1500грн
  • По Україні перевізником Нова Пошта, за діючими тарифами
Оплата:
  • За безготівковим розрахунком
  • На карту банку
  • Готівкою при доставці
  • Післяплата перевізника
4149.00грн.

Опис Набір для стейку Weber

Набір для стейка Weber складається із чотирьох предметів — двох ножів та двох виделок. Зайвим буде описувати їхній функціонал, всі з дитинства знайомі для чого потрібен ніж та вилка і як ними користуватися. Але для цінителів стейків важливі деталі, і купити набір для стейка Weber, те саме, що купити якісний гриль або хороший шматок мармурової яловичини. Можна обійтися "одноразовим" грилем, неякісним вугіллям та шматком свинини, але це не про професіоналів гриля. Якщо потрібно, щоб все було розкішно, приділіть увагу деталям. Набір для стейка Вебер є одним з важливих елементів романтичної вечері зі стейком. Якість приготовленого м'яса з гарною подачею, відповідною обстановкою та сервіруванням з набору для стейку Weber зроблять вечерю незабутньою, а Вас щасливими.

Ножі та вилки з набору для стейку виготовлені з якісної німецької сталі. Ергономічна ручка вилки забезпечує надійне захоплення та зручність для користування. Баланс ручки та леза ножа ідеально збалансований, і у Вас не виникне труднощів розрізати навіть великий шматок м'яса. У ножа також спеціальне зазубрене заточення перед яким не встоїть стейк з будь-якого виду м'яса та будь-якої прожарки.

Ви можете купити набір для стейка Вебер у Києві, у магазині грилів та барбекю Vazon за найкращою ціною, замовити інструменти, інші аксесуари або грилі зі зручною доставкою до Києва або по Україні: Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Полтава, Чернігів, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Луцьк, Біла Церква, Краматорськ, Мелітополь, Нікополь, Слов'янськ, Ужгород, Бердянськ, Бровари та інші міста України.

Відгуки Набір для стейку Weber

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Схожі товари

Часті питання про Набір для стейку Weber

Причини, з яких варто купити Набір для стейку Weber в інтернет-магазині Вазон:

  • ✅ Оригінальні товари високої якості
  • ✅ Широкий вибір асортименту
  • ✅ Щомісячні акції на Посуд для гриля Weber
  • ✅ Можливість проконсультуватися перед покупкою

В інтернет магазині Вазон найвигідніша ціна на Набір для стейку Weber в Україні 🗺️

Щоб купити Набір для стейку Weber з артикулом 17077, необхідно зробити замовлення на сторінці товару ✅ і тоді наш менеджер зв'яжеться з Вами для уточнення деталей доставки

Повний опис Набір для стейку Weber, характеристики і відгуки на нашому сайті ⚡ Вазон ⚡, крім того, наші менеджери проконсультують Вас про особливості будь-якого обраного товару за телефоном 📞 067-467-89-12 📞