Газовий гриль Weber Go Anywhere Gas (#1141075)

Газовий гриль Weber Go Anywhere Gas
Доступність Є в наявності
Доставим максимально швидко
Weber Виробник: Weber
Доставка:
  • Кур'єром по Києву, безкоштовно при замовленні від 1500грн
  • По Україні перевізником Нова Пошта, за діючими тарифами
Оплата:
  • За безготівковим розрахунком
  • На карту банку
  • Готівкою при доставці
  • Післяплата перевізника
11099.00грн.

Опис Газовий гриль Weber Go Anywhere Gas

Газовий переносний гриль Weber Go Anywhere Gas (арт.1141075) — портативна модель газового гриля від Вебер Невеликий розмір, легкість та квадратна форма гриля – відмінна знахідка для любителів активного відпочинку або мандрівників. Поміщаючись абсолютно в будь-який багажник автомобіля, переваги портативності оцінять мисливці, рибалки, і цінителі невеликих вилазок на природу з сім'єю або друзями. На грилі Вебер Гоу Енівер Газ можна посмажити шашлик, приготувати стейки або запекти рибу у фользі. Компактний розмір газового грилю Weber Go Anywhere Gas не завада приготування великих страв, наприклад птиці. Якщо готувати під кришкою, потрібно використати продукти висотою близько 5см. Це швидше недолік, але треба розуміти, що це переносний портативний гриль і в нього не може бути необхідних обсягів, характерних для повнорозмірних грилів. Недоліки та переваги будуть описані нижче.

Ви зможете прийняти рішення купити газовий гриль Weber Go Anywhere Gas чи ні.

Комплект переносного газового гриля Вебер складається з:

  • гриль (кришка та котел), повністю покритий жароміцною керамічною емаллю
  • сталевий пальник
  • модуль підключення балона, подачі та регулювання газу з п'єзопідпалом
  • сталеві грати для приготування покриті фарфоровою емаллю
  • дві ніжки, які виконують функцію скоб для фіксації кришки у транспортному стані
  • інструкція зі збирання та рекомендації з експлуатації та догляду за грилем Go Anywhere Gas
  • ручка з жаровідсікачем для кришки з нейлону армованого скловолокном
  • інструмент та деталі для збирання гриля

Перше, що потрібно зробити, разом із покупкою гриля — купити одноразовий газовий балон, а вдома після розпакування — зібрати газовий гриль Вебер. Складнощів на даному етапі виникнути не повинно, все інтуїтивно зрозуміло. Але для тих, хто збирає гриль вперше, є інструкція зі збирання газового гриля.

До речі, на газовому грилі Go Anywhere Gas можна не лише смажити (під кришкою та без), запікати (у лотку чи фользі), а й коптити. По середині емальованих ґрат є смуга без отворів. Вона виконує дві функції — захищає газову форсунку від прямого потрапляння жиру з продуктів та її наявність надає аромату прокопченості. Для кращого копчення потрібно купити гриль професійно призначений для цього. У процесі приготування зручно знімати верхню частину, не потрібно шукати куди її покласти, вона відсувається і чіпляється за котел спеціальними гачками.

Плюси та мінуси гриля Вебер Go Anywhere Gas розбираємо. Перше — до грилю не можна підключити побутовий газовий балон. Для підключення балонів, що перенаправляються, продаються газові установки Weber Spirit, Genesis і Summit. Портативний газовий гриль Go Anywhere Gas створений для того, щоб взяти з собою на відпочинок, і такий формат ніяк не укладається з перевезенням побутового балона з газом вагою від 20 кг. Друге — немає вбудованого термометра. Дехто вважає це недоліком, але чи потрібен термометр у похідних грилях, питання в якому думки розходяться. На природі гриль найчастіше використовують для смаження м'яса та овочів, і орієнтуються на якій стадії готовності знаходиться продукт тактильно або візуально. На практиці, мало хто використовує запікання і тим більше копчення під час відпочинку на природі, де термометр нагоді. Про приготування страв високої кухні не йдеться, але якщо все-макі потреба в цьому є, потрібно купити газовий гриль Weber призначений для такого способу готування. Третє — висота кришки обмежує висоту продуктів і не може бути вищою 5см. Так це так, але які продукти, як правило, готують на природі: шашлик, стейки, рибу, овочі, курячі ніжки або крила, може щось ще, але вже можна сказати, що всі перелічені продукти легко помістяться під кришкою, не створюючи жодних проблем. . Якщо все-таки проблема з висотою кришки актуальна, потрібно готувати відкритою кришкою або купувати гриль потрібних розмірів. Четверте — нікуди розміщувати аксесуари для приготування (щипці, лопатки тощо). Ок, недолік, але де чекають на свою чергу продукти для готування, де вони нарізаються? Поруч із продуктами можна розмістити аксесуари або в ємностях з-під продуктів.

Це чудовий газовий гриль. Модель Weber Go Anywhere Gas має переваги, серед яких можна виділити — його вага. Навіть дитина здатна підняти і перенести її. Другою безперечною перевагою є матеріали, які компанія Вебер використовує у своїх грилях. Веберівське емалеве покриття котла, кришки та решітки, яке не дозволяє грилю іржавіти і прогоряти. Сталеві ґрати для вугілля з потрійним покриттям. Сталеві ніжки із хромованим покриттям. Прямокутна форма дозволяє готувати довгі продукти, наприклад цілу рибу.

Гарантія:

  • Відділення для приготування їжі: 5 років від наскрізного проржавіння/прогорання (2 роки на фарбу, за винятком зміни кольору або знебарвлення)
  • Вузол кришки: 5 років від наскрізного проржавлення/прогорання (2 роки на фарбу, за винятком зміни кольору або знебарвлення)
  • Трубки пальників з нержавіючої сталі: 5 років від наскрізного проржавіння/прогорання
  • Емальовані грати для їжі: 5 років від наскрізного проржавіння/прогорання
  • Пластмасові компоненти: 5 років, за винятком зміни кольору або знебарвлення
  • Всі інші деталі: 2 роки

 

Ви можете купити Газовий гриль Weber Go Anywhere Gas у Києві, у магазин грилів та барбекю Vazon за низькою ціною або оформити безкоштовну доставку по Україні: Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь , Вінниця, Херсон, Полтава, Чернігів, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Луцьк, Біла Церква, Краматорськ, Мелітополь, Нікополь, Слов'янськ, Ужгород, Бердянськ, Бровари та інші міста України.

Характеристики Газовий гриль Weber Go Anywhere Gas

Газові грилі
Вага: 6,00кг
Вид: Газовий гриль
Виробник: ТМ Weber, США
Висота, см: 44см
Довжина, см: 54см
Кількість пальників: 1шт
Матеріал котла: Американська жароміцна сталь з емальованим покриттям фарфорової емаллю
Матеріал кришки: Американська жароміцна сталь з емальованим покриттям фарфорової емаллю
Матеріал решітки для приготування: Сталь з фарфоровим покриттям
Назва: Weber Go Anywhere Gas
Орієнтовний термін експлуатації: >5років
Основна зона приготування: 40x26см
Потужність пальників: 1,9кВт
Термометр: Ні
Ширина, см: 30см

Відгуки Газовий гриль Weber Go Anywhere Gas

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Рекомендовані товари

Часті питання про Газовий гриль Weber Go Anywhere Gas

Причини, з яких варто купити Газовий гриль Weber Go Anywhere Gas в інтернет-магазині Вазон:

  • ✅ Оригінальні товари високої якості
  • ✅ Широкий вибір асортименту
  • ✅ Щомісячні акції на Портативні грилі Weber
  • ✅ Можливість проконсультуватися перед покупкою

В інтернет магазині Вазон найвигідніша ціна на Газовий гриль Weber Go Anywhere Gas в Україні 🗺️

Щоб купити Газовий гриль Weber Go Anywhere Gas з артикулом 1141075, необхідно зробити замовлення на сторінці товару ✅ і тоді наш менеджер зв'яжеться з Вами для уточнення деталей доставки

Повний опис Газовий гриль Weber Go Anywhere Gas, характеристики і відгуки на нашому сайті ⚡ Вазон ⚡, крім того, наші менеджери проконсультують Вас про особливості будь-якого обраного товару за телефоном 📞 067-467-89-12 📞