Коптильня Древос/Drevos Біг 3.0для холодного, гарячого копчення, сушіння, в'ялення, обсмажування та варіння

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Доставка
В наявності
Код товару: big-3.0
Виробник: Drevos
Відгуки: 0
70 900.00грн.
Додаткова комплектація коптильні
Зверніть увагу! Усі коптильні виготовляються на замовлення. Термін виготовлення: від 5 до 30 робочих днів.
Купити в 1 клік:
Характеристики: (Дивитись усі)
Бренд:
Drevos
Країна-виробник:
Україна
Опис

Модифікована коптильня Drevos Біг 3.0 – сенсорне керування, холодне копчення, гаряче копчення, просушування продуктів у камері, режим обсмажування, режим варіння

Удосконалена коптильня моделі Древос Біг 3.0 є інноваційною коптильнею з широким функціоналом, включаючи сенсорне керування, можливість холодного та гарячого копчення, а також опцію для сушіння та в'ялення продуктів усередині камери. Ця стильна коптильня, що легко використовується, розроблена для забезпечення високої якості гарячого і холодного копчення. Дизайн коптильні Drevos Біг 3.0 уособлює елегантність та красу. Її корпус покритий яхтовим лаком з тонуванням, а дах виконаний із профлиста. Ковані елементи, петлі та ручка на дверях додають вишуканості та стилю коптильні. Два контури ущільнення на дверях забезпечують високу герметичність, а дизайнерський димар з регульованою заслінкою у верхній частині дозволяє контролювати ступінь задимленості всередині камери. Внутрішня частина коптильні оброблена жароміцним тепловідбивачем, що покращує її ефективність. Цю коптильню можна розмістити у приватному будинку або на дачі, а також у приміщенні, підключивши витяжку до димаря. Димар також має регульовану заслінку для точного контролю задимленості. Тріска використовується переважно від деревних фруктових порід, але можна використовувати і дубову, осичну та інші породи – тільки хвойні. Коптильня дуже проста у використанні:

Для роботи з холодним копченням, підключіть димогенератор, компресор до димогенератора та підключити коптильню до електромережі. Увімкніть кнопку "Мережа" на панелі керування. Засипте стружку в димогенератор, виставте подачу повітря компресором на максимум. Потім розпалюйте тріску за допомогою турбогорілки через спеціальні отвори. Розвішайте попередньо підготовлені продукти всередині камери для холодного копчення і через 10 хвилин після старту відрегулюйте подачу повітря на компресорі.

Для гарячого копчення процедура аналогічна, але при цьому ви можете встановити бажану температуру на панелі керування, і термоконтролер автоматично підтримає цю температуру. Після увімкнення мережі, увімкніть кнопку "Гаряче копчення" і виставте на термоконтролері потрібну вам температуру (від +1С до +95С).

У комплекті з коптильнею буде книга з докладними рецептами для копчення різних продуктів.

Ви можете розпочати копчення відразу після отримання коптильні!
Додатково нічого не треба купувати!

За допомогою коптильні Древос Біг 3.0 можна приготувати:

  • Копчення м'яса (холодним способом) – від 12 до 48 годин;
  • Копчення риби (холодним способом) продовжується – від 8 до 36 годин;
  • Копчення сала та птиці (холодним способом) – від 12 до 36 годин;
  • Копчення риби (гарячим способом) – від 1 до 4 годин;
  • Копчення м'яса (гарячим способом) – від 1 до 5 годин;
  • Копчення сала та птиці (гарячим способом) – від 1 до 3 годин;
  • * Витрата тріски - 100 грамів на годину;

Функціонал коптильні Drevos Біг 3.0:

  • Сенсорне управління
  • Холодне копчення
  • Гаряче копчення
  • Просушування продуктів у камері
  • Режим обсмажування
  • Режим варіння
  • Вимірювання та керування температурою всередині продукту
  • Вимірювання та керування вологістю
  • Вимірювання та керування за часом режимів сушіння, копчення, варіння
  • Управління циклічності роботи вентилятора просушування
  • Управління циклічністю роботи парогенератора
  • Управління роботою димогенератора та автозапалювання тріски
  • Звукове оповіщення після завершення роботи програми
  • Можливість коптити при мінусових температурах
  • Можливість підключити парогенератор
  • Можливість коптити дрібну рибу на прутках
  • Можливість одягнути гофру на димар і коптити у приміщенні
  • Можливість встановити щуп для продуктів
  • Можливість мити камеру напором води
  • Можливість регулювати полиці за висотою
  • Рівномірний розподіл температури та диму в камері
  • ПІД – регулювання температури, немає інертності при нагріванні камери
  • Модульний димогенератор дає холодний та очищений дим.
  • Виробництво в'яленої продукції

Технічні характеристики:

  • Зовнішні розміри: 83х90х170см.
  • Внутрішні розміри: 60х61х160см.
  • Об'єм камери: 585 л
  • Разове завантаження продуктів: 60-70 кг.
  • Матеріал: Вільха, нержавіюча сталь
  • Димогенератор: до 8-ми годин димлення
  • Нагрівальний елемент: 4 кВт.
  • Вентилятор для сушіння у камері.
  • Сенсорний блок керування на 4 режими.

В комплекті:

  • Камера з нержавіючої сталі всередині,
  • Накладні двері,
  • Металевий каркас,
  • Сенсорний блок керування - 1шт,
  • Датчик – голка для продуктів - 1шт,
  • Датчик вологості - 1шт,
  • Прутки з харчової нержавіючої сталі - 12шт,
  • Світловий сигналізатор - 1шт,
  • Звуковий сигналізатор - 1шт,
  • Конвектор - 1шт,
  • Вентилятор просушування із зовнішнім шибером - 1шт,
  • Захисні сітки від комах - 2шт,
  • Регульований димар з виходом під гофру - 1шт,
  • Технологічний отвір для продуктів - 1шт,
  • Регульовані полиці по висоті - 3 ряди,
  • Гачки - 50шт,
  • Злив для миття камери - 1шт,
  • Модульний димогенератор з охолоджувачем та фільтром - 1шт,
  • Вбудований компресор - 1шт,
  • Посібник з експлуатації - 1шт,
  • Гарантійний талон (1 рік) - 1шт,
  • Подарункові упаковки тріски - 3шт.

Переваги коптильні Drevos Біг 3.0:

  • Можливість підключити парогенератор
  • Можливість коптити дрібну рибу на прутках
  • Можливість одягнути гофру на димар і коптити у приміщенні
  • Можливість встановити щуп для продуктів
  • Можливість мити камеру напором води
  • Можливість регулювати полиці за висотою

Зараз унікальний шанс купити коптильню – надійний, багатофункціональний та стильний пристрій для створення своїх кулінарних шедеврів! Зробіть замовлення, щоб почати насолоджуватися неповторним ароматом і смаком ідеально приготовлених страв, м'ясо, сало або риба. Коптильня Drevos Біг 3.0 – це справжній супутник у світі копчення, збагатить ваш досвід та підніме його на зовсім новий рівень. Не пропустіть шанс готувати чудові кулінарні твори з легкістю, скористайтеся перевагами коптильні Drevos Біг 3.0 для того, щоб надати вашому кулінарному мистецтву неповторного смаку і запаху.

Характеристики
Характеристики
Бренд:
Drevos
Країна-виробник:
Україна
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

- Новою поштою - тарифи перевізника
- Кур'єром по Києву – від 80 грн.
- Готівкою у місті Київ
- Післяплата
- Поповнення картки ПриватБанк
- Безготівковий розрахунок
- Актуальна наявність та ціна
- 100% оригінальний товар
Коптильня Древос/Drevos Біг 3.0для холодного, гарячого копчення, сушіння, в'ялення, обсмажування та варіння
70 900.00грн.

Часті питання про Коптильня Drevos Біг 3.0

Причини, з яких варто купити Коптильня Drevos Біг 3.0 в інтернет-магазині Вазон:

  • ✅ Оригінальні товари високої якості
  • ✅ Широкий вибір асортименту
  • ✅ Щомісячні акції на Коптильні для виробництва Drevos
  • ✅ Можливість проконсультуватися перед покупкою

В інтернет магазині Вазон найвигідніша ціна на Коптильня Drevos Біг 3.0 в Україні 🗺️

Щоб купити Коптильня Drevos Біг 3.0 з артикулом big-3.0, необхідно зробити замовлення на сторінці товару ✅ і тоді наш менеджер зв'яжеться з Вами для уточнення деталей доставки

Повний опис Коптильня Drevos Біг 3.0, характеристики і відгуки на нашому сайті ⚡ Вазон ⚡, крім того, наші менеджери проконсультують Вас про особливості будь-якого обраного товару за телефоном 📞 067-467-89-12 📞