Модифікована коптильня Drevos Біг 3.0 – сенсорне керування, холодне копчення, гаряче копчення, просушування продуктів у камері, режим обсмажування, режим варіння
Удосконалена коптильня моделі Древос Біг 3.0 є інноваційною коптильнею з широким функціоналом, включаючи сенсорне керування, можливість холодного та гарячого копчення, а також опцію для сушіння та в'ялення продуктів усередині камери. Ця стильна коптильня, що легко використовується, розроблена для забезпечення високої якості гарячого і холодного копчення. Дизайн коптильні Drevos Біг 3.0 уособлює елегантність та красу. Її корпус покритий яхтовим лаком з тонуванням, а дах виконаний із профлиста. Ковані елементи, петлі та ручка на дверях додають вишуканості та стилю коптильні. Два контури ущільнення на дверях забезпечують високу герметичність, а дизайнерський димар з регульованою заслінкою у верхній частині дозволяє контролювати ступінь задимленості всередині камери. Внутрішня частина коптильні оброблена жароміцним тепловідбивачем, що покращує її ефективність. Цю коптильню можна розмістити у приватному будинку або на дачі, а також у приміщенні, підключивши витяжку до димаря. Димар також має регульовану заслінку для точного контролю задимленості. Тріска використовується переважно від деревних фруктових порід, але можна використовувати і дубову, осичну та інші породи – тільки хвойні. Коптильня дуже проста у використанні:
Для роботи з холодним копченням, підключіть димогенератор, компресор до димогенератора та підключити коптильню до електромережі. Увімкніть кнопку "Мережа" на панелі керування. Засипте стружку в димогенератор, виставте подачу повітря компресором на максимум. Потім розпалюйте тріску за допомогою турбогорілки через спеціальні отвори. Розвішайте попередньо підготовлені продукти всередині камери для холодного копчення і через 10 хвилин після старту відрегулюйте подачу повітря на компресорі.
Для гарячого копчення процедура аналогічна, але при цьому ви можете встановити бажану температуру на панелі керування, і термоконтролер автоматично підтримає цю температуру. Після увімкнення мережі, увімкніть кнопку "Гаряче копчення" і виставте на термоконтролері потрібну вам температуру (від +1С до +95С).
У комплекті з коптильнею буде книга з докладними рецептами для копчення різних продуктів.
Ви можете розпочати копчення відразу після отримання коптильні!
Додатково нічого не треба купувати!
За допомогою коптильні Древос Біг 3.0 можна приготувати:
- Копчення м'яса (холодним способом) – від 12 до 48 годин;
- Копчення риби (холодним способом) продовжується – від 8 до 36 годин;
- Копчення сала та птиці (холодним способом) – від 12 до 36 годин;
- Копчення риби (гарячим способом) – від 1 до 4 годин;
- Копчення м'яса (гарячим способом) – від 1 до 5 годин;
- Копчення сала та птиці (гарячим способом) – від 1 до 3 годин;
- * Витрата тріски - 100 грамів на годину;
Функціонал коптильні Drevos Біг 3.0:
- Сенсорне управління
- Холодне копчення
- Гаряче копчення
- Просушування продуктів у камері
- Режим обсмажування
- Режим варіння
- Вимірювання та керування температурою всередині продукту
- Вимірювання та керування вологістю
- Вимірювання та керування за часом режимів сушіння, копчення, варіння
- Управління циклічності роботи вентилятора просушування
- Управління циклічністю роботи парогенератора
- Управління роботою димогенератора та автозапалювання тріски
- Звукове оповіщення після завершення роботи програми
- Можливість коптити при мінусових температурах
- Можливість підключити парогенератор
- Можливість коптити дрібну рибу на прутках
- Можливість одягнути гофру на димар і коптити у приміщенні
- Можливість встановити щуп для продуктів
- Можливість мити камеру напором води
- Можливість регулювати полиці за висотою
- Рівномірний розподіл температури та диму в камері
- ПІД – регулювання температури, немає інертності при нагріванні камери
- Модульний димогенератор дає холодний та очищений дим.
- Виробництво в'яленої продукції
Технічні характеристики:
- Зовнішні розміри: 83х90х170см.
- Внутрішні розміри: 60х61х160см.
- Об'єм камери: 585 л
- Разове завантаження продуктів: 60-70 кг.
- Матеріал: Вільха, нержавіюча сталь
- Димогенератор: до 8-ми годин димлення
- Нагрівальний елемент: 4 кВт.
- Вентилятор для сушіння у камері.
- Сенсорний блок керування на 4 режими.
В комплекті:
- Камера з нержавіючої сталі всередині,
- Накладні двері,
- Металевий каркас,
- Сенсорний блок керування - 1шт,
- Датчик – голка для продуктів - 1шт,
- Датчик вологості - 1шт,
- Прутки з харчової нержавіючої сталі - 12шт,
- Світловий сигналізатор - 1шт,
- Звуковий сигналізатор - 1шт,
- Конвектор - 1шт,
- Вентилятор просушування із зовнішнім шибером - 1шт,
- Захисні сітки від комах - 2шт,
- Регульований димар з виходом під гофру - 1шт,
- Технологічний отвір для продуктів - 1шт,
- Регульовані полиці по висоті - 3 ряди,
- Гачки - 50шт,
- Злив для миття камери - 1шт,
- Модульний димогенератор з охолоджувачем та фільтром - 1шт,
- Вбудований компресор - 1шт,
- Посібник з експлуатації - 1шт,
- Гарантійний талон (1 рік) - 1шт,
- Подарункові упаковки тріски - 3шт.
Переваги коптильні Drevos Біг 3.0:
- Можливість підключити парогенератор
- Можливість коптити дрібну рибу на прутках
- Можливість одягнути гофру на димар і коптити у приміщенні
- Можливість встановити щуп для продуктів
- Можливість мити камеру напором води
- Можливість регулювати полиці за висотою
Зараз унікальний шанс купити коптильню – надійний, багатофункціональний та стильний пристрій для створення своїх кулінарних шедеврів! Зробіть замовлення, щоб почати насолоджуватися неповторним ароматом і смаком ідеально приготовлених страв, м'ясо, сало або риба. Коптильня Drevos Біг 3.0 – це справжній супутник у світі копчення, збагатить ваш досвід та підніме його на зовсім новий рівень. Не пропустіть шанс готувати чудові кулінарні твори з легкістю, скористайтеся перевагами коптильні Drevos Біг 3.0 для того, щоб надати вашому кулінарному мистецтву неповторного смаку і запаху.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Інформація про умови доставки!
Відправлення товарів вартістю 300грн і менше – лише за 100% передоплатою. Індивідуально розглядаються замовлення, де покупці не можуть здійснити передоплату (будь ласка, вкажіть причину у примітці до замовлення) або потрібно надіслати замовлення іншим перевізником (не Новою Поштою).
Відправлення товарів вартістю від 301грн до 5000грн – передоплата або післяплата Нової Пошти, за бажанням покупців. Індивідуально розглядаються замовлення, де покупцю потрібно надіслати замовлення іншим перевізником (не Новою Поштою).
Доставка товарів вартістю від 5001 грн - передоплата 20% від вартості замовлення. Можлива безкоштовна доставка.
Всі замовлення доставляються за рахунок покупця згідно з діючими тарифами Нової Пошти. Можливі варіанти доставки іншими перевізниками або безкоштовна доставка.
- Кур'єром по Києву – від 80 грн.
- Післяплата
- Поповнення картки ПриватБанк
- Безготівковий розрахунок
- 100% оригінальний товар
