Електрогриль Weber Pulse 2000 (#82010079)

Електрогриль Weber Pulse 2000
Наявність: Передзамовлення
Доступне передзамовлення
Weber Виробник: Weber
Доставка:
  • Кур'єром по Києву, безкоштовно при замовленні від 1500грн
  • По Україні перевізником Нова Пошта, за діючими тарифами
Оплата:
  • За безготівковим розрахунком
  • На карту банку
  • Готівкою при доставці
  • Післяплата перевізника
59699.00грн.

Опис Електрогриль Weber Pulse 2000

Електрогриль Weber Pulse 2000 — довгоочікувана новинка електричного грилю від компанії Вебер, яка об'єднала в собі потужність, компактність, надійність та функціональність. На відміну від грилів серії Q в електрогрилі Вебер Пульс 2000 є дисплей на передній панелі, для індикації температури всередині гриля, і вбудований датчик iGrill, який передаватиме показання температури продуктів, тим самим у рази полегшуючи процес приготування. Також ця модель відрізняється від електрогрилю Weber Pulse 1000 великими розмірами, наявністю двох тенів, 4-х портів для щупів в датчику iGrill і більшою потужністю 2,3кВт.

Слід також зазначити, що наявність двох нагрівальних елементів дозволить готувати продукти непрямим жаром. Така конфігурація значно розширює спектр страв, що готуються. Якщо Ви розглядаєте до покупки електричний гриль, наш інтернет магазин радить купити електрогриль Вебер Пульс 2000, це найфункціональніший та найзручніший пристрій для кухні.

Перебуваючи в умовах, які не дозволяють повноцінно використовувати газові або вугільні грилі можна приготувати м'ясо на грилі не гірше ніж на природі. Звичайно ж, не тільки м'ясо — це повноцінний гриль, який живиться від звичайної розетки і на ньому можна готувати рибу, овочі, птицю на рожні та інші продукти, і буде дуже смачно. Готувати на електричному грилі Weber Pulse 2000 зручно, приємно та швидко. Підключається до електромережі і за допомогою регуляторів можна виставити потрібну температуру орієнтуючись за шкалою. Вся шкала (для обох регуляторів) розбита на 3 сектори — перший дозволяє готувати на низьких температурах від 93 до 149 градусів, другий сектор — на середній температурі від 176 до 216 градусів, і третій — від 260 до 316 градусів. Між ручками регулювання знаходиться дисплей, який покаже поточну температуру всередині гриля.

Переносний, компактний, мобільний електрогриль дуже зручно використовувати у міських квартирах. У себе на кухні можна приготувати терміновий стейк, овочі-гриль, курку-гриль і для цього не потрібно нікуди їхати. Слід згадати, що під час приготування на кожному виді грилів виділяється дим, і електричний гриль не є винятком. Якщо для порівняння брати вугільні або газові грилі, в електричних грилях диму найменше, але витяжка на кухні повинна бути обов'язково та бажано потужна. З грилем Вебер Pulse 2000 зручно готувати на балконі, терасі або у лазні — поклали м'ясо або інші продукти на гриль, і через 10-15 хвилин все готове.

Корисна їжа. В електричному грилі Вебер Пульс 2000 продукти піддаються температурному обробленню без участі вогню та наслідків згоряння вугілля. Електрогрилі дозволяють готувати продукти у комфортних умовах, з мінімальним впливом на здоров'я людини та отримувати дуже смачну їжу. Weber Pulse 2000 можна використовувати не тільки для дому, але і в комерційних кафе, де приготування продуктів на грилі не "стоїть на конвеєрі". Електрогриль Вебер Пульс 2000 дозволить одночасно готувати для кількох осіб (ідеально для сім'ї), але для великих компаній чи вечірок краще використовувати грилі потужніше.

Припустимо Ви вирішили купити електрогриль Weber Pulse 2000, що чекає на Вас після покупки?

Під час розпакування, всередині коробки ви знайдете:

  • кришку та котел з литого алюмінію (у зібраному вигляді, з нагрівальним елементом (двома спіралями) усередині, та рамою (з армованого скловолокном нейлону) зовні)
  • блок керування зі шнуром (передня панель з дисплеєм та двома регуляторами потужності + два щупи для вбудованого термометра iGrill)
  • знімний лоток-уловлювач із піддоном для стікання жиру
  • чавунні грати для приготування їжі з двох частин (покрита фарфоровою емаллю)
  • інструкцію користувача

Перше, що потрібно зробити після розпакування — зібрати електрогриль Вебер Пульс 2000. Складнощів на даному етапі виникнути не повинно, все інтуїтивно зрозуміло. Але якщо щось не вийде, можна скористатися інструкцією в картинках або за допомогою наших консультантів.

Що приготувати на грилі Вебер? Електричні грилі дуже популярні у всьому світі: вони не вимагають спеціального досвіду, прості у догляді і, що головне, дозволяють швидко приготувати смачні страви з яловичини, свинини, баранини, риби, птиці, овочів та фруктів — стейки, свинячі реберця, курячі крильця, запечена скумбрія, смажені креветки, кукурудза та ще багато різних, корисних та смачних продуктів. Рецепти для грилів ми розміщуватимемо у спеціальній рубриці.

До основних переваг електричного гриля можна віднести:

  • якісна, нержавіюча кришка та котел з литого алюмінію
  • термометр на передній панелі для індикації температури всередині гриля
  • вбудований датчик iGrill з двома щупами в комплекті (можна підключити 4 щупи, але інші щупи купити потрібно додатково)
  • дозволяє готувати на кухні або балконі
  • безступінчастий регулятор потужності
  • значна для гриля, площа ґрат, готувати можна відразу для всієї родини
  • простий у догляді та легко чиститься

Гарантія:

  • Відділення для приготування їжі (котел та кришка): 5 років від наскрізного проржавіння/прогорання (2 роки на фарбу, за винятком зміни кольору або знебарвлення)
  • Нагрівальний елемент: 5 років від наскрізного проржавіння/прогорання
  • Емальовані чавунні решітки для їжі: 5 років від наскрізного проржавіння/прогорання
  • Пластмасові компоненти: 5 років, за винятком зміни кольору або знебарвлення
  • Всі інші деталі: 2 роки

 

Ви можете купити електричний гриль Weber Pulse 2000 у Києві, у магазині грилів та барбекю vazon.pp.ua за низькою ціною або оформити безкоштовну доставку по Україні: Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Полтава, Чернігів, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Луцьк, Біла Церква, Краматорськ, Мелітополь, Нікополь, Слов'янськ, Ужгород, Бердянськ , Бровари та інші міста України.

Відгуки Електрогриль Weber Pulse 2000

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Рекомендовані товари

Схожі товари

Часті питання про Електрогриль Weber Pulse 2000

Причини, з яких варто купити Електрогриль Weber Pulse 2000 в інтернет-магазині Вазон:

  • ✅ Оригінальні товари високої якості
  • ✅ Широкий вибір асортименту
  • ✅ Щомісячні акції на Електричні грилі Weber
  • ✅ Можливість проконсультуватися перед покупкою

В інтернет магазині Вазон найвигідніша ціна на Електрогриль Weber Pulse 2000 в Україні 🗺️

Щоб купити Електрогриль Weber Pulse 2000 з артикулом 82010079, необхідно зробити замовлення на сторінці товару ✅ і тоді наш менеджер зв'яжеться з Вами для уточнення деталей доставки

Повний опис Електрогриль Weber Pulse 2000, характеристики і відгуки на нашому сайті ⚡ Вазон ⚡, крім того, наші менеджери проконсультують Вас про особливості будь-якого обраного товару за телефоном 📞 067-467-89-12 📞