Стартер для розпалу вугілля Weber (#7416)

Стартер для розпалу вугілля Weber
Доступність Передзамовлення
Доступне передзамовлення
Weber Виробник: Weber
Доставка:
  • Кур'єром по Києву, безкоштовно при замовленні від 1500грн
  • По Україні перевізником Нова Пошта, за діючими тарифами
Оплата:
  • За безготівковим розрахунком
  • На карту банку
  • Готівкою при доставці
  • Післяплата перевізника
1469.00грн.

Опис Стартер для розпалу вугілля Weber

Стартер Weber для розпалювання вугілля — це один із найнеобхідніших аксесуарів для вугільного гриля Вебер. Повнорозмірний стартер для розпалювання вугілля Вебер ідеально підходить для вугільних грилів Weber. Також він буде корисним і для власників класичних вугільних грилів, якщо потрібно розпалити невелику кількість вугілля або вугільних брикетів. Завдяки стартеру для розпалювання Weber, вугільні брикети або вугілля можна розпалити швидше, ніж, наприклад, за допомогою рідини для розпалювання, причому вони розжарюються рівномірніше. До того ж, при цьому не використовуються жодні хімічні речовини.

Як розпалити вугілля чи брикети у стартері?

Заповніть трубу стартера вугіллям або вугільними брикетами. На нижню решітку гриля помістіть 2-3 і підпаліть їх. Зверху на кубики встановіть стартер для розпалювання Вебер і зачекайте 15-20хв. За цей час вугілля або брикети повністю та рівномірно розгоряться, після чого вміст стартера для розпалювання можна висипати на грати для вугілля.

Стартер для розпалювання Weber виготовлений із якісної сталі з термостійкою ручкою, тепловідбивним екраном та рухомою верхньою ручкою, які дозволяють зручно висипати вугілля на решітку. Грати стартера конусоподібної форми дає можливість вогню відразу охопити велику площу вугілля, що суттєво прискорює розпалювання. Якщо ви спробуєте стартер у дії хоча б раз, вам не захочеться розпалювати вугілля жодним іншим способом.

Не знаєте скільки вугілля потрібно для приготування барбекю? Втомилися від того, що ваші руки постійно забруднені сажею від вугілля? Набридло розгрібати вугілля, щоб вони горіли рівномірно? Втомилися чекати набору потрібної температури для приготування? Їжа згоряє від того, що вугілля ще занадто гаряче чи через надлишок вугілля? Стартер Вебер для розпалу позбавить Вас цих проблем! Як це працює? По-перше, обсяг дозволяє помістити в нього необхідну кількість брикетів для непрямого чи прямого приготування. Сама труба зроблена зі сталі і забезпечена пластиковою ручкою, що не нагрівається, яка залишається комфортною температури навіть після того, як все вугілля розігрілося, і захисною системою, яка гарантовано перемістить все гаряче вугілля точно у ваш гриль, а не на землю! Труба-стартер — це обов'язковий інструмент в асортименті аксесуарів будь-якого власника гриль на вугіллі. Ви отримаєте рівномірно тліючі вугілля або брикети за мінімальний час, і щоразу з однаково чудовою якістю! Адже рівномірний жар від вугілля — це основа будь-якого барбекю, а отже, і основа смаку Ваших страв!

Ви можете купити Вугільні брикети для гриля Weber/Вебер у Києві, у магазині грилів та барбекю vazon.pp.ua за найкращою ціною, замовити розпалювання, інші аксесуари або грилі зі зручною доставкою до Києва або по Україні: Харків, Одеса , Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Полтава, Чернігів, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Луцьк, Біла Церква, Краматорськ , Мелітополь, Нікополь, Слов'янськ, Ужгород, Бердянськ, Бровари та інші міста України.

Характеристики Стартер для розпалу вугілля Weber

Розпалювання для гриля
Виробник: ТМ Weber, США
Висота: 31см
Довжина: 32см
Матеріал: Сталь
Тип: Стартер для розпалювання
Ширина: 20см

Відгуки Стартер для розпалу вугілля Weber

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Рекомендовані товари

Схожі товари

Часті питання про Стартер для розпалу вугілля Weber

Причини, з яких варто купити Стартер для розпалу вугілля Weber в інтернет-магазині Вазон:

  • ✅ Оригінальні товари високої якості
  • ✅ Широкий вибір асортименту
  • ✅ Щомісячні акції на Розпалювач для гриля Weber
  • ✅ Можливість проконсультуватися перед покупкою

В інтернет магазині Вазон найвигідніша ціна на Стартер для розпалу вугілля Weber в Україні 🗺️

Щоб купити Стартер для розпалу вугілля Weber з артикулом 7416, необхідно зробити замовлення на сторінці товару ✅ і тоді наш менеджер зв'яжеться з Вами для уточнення деталей доставки

Повний опис Стартер для розпалу вугілля Weber, характеристики і відгуки на нашому сайті ⚡ Вазон ⚡, крім того, наші менеджери проконсультують Вас про особливості будь-якого обраного товару за телефоном 📞 067-467-89-12 📞