Кубики для розпалювання вугілля Weber, натуральні (#17612)

Кубики для розпалювання вугілля Weber, натуральні
Доступність Є в наявності
Доставим максимально швидко
Weber Виробник: Weber
Доставка:
  • Кур'єром по Києву, безкоштовно при замовленні від 1500грн
  • По Україні перевізником Нова Пошта, за діючими тарифами
Оплата:
  • За безготівковим розрахунком
  • На карту банку
  • Готівкою при доставці
  • Післяплата перевізника
319.00грн.

Опис Кубики для розпалювання вугілля Weber, натуральні

Натуральні кубики для розпалювання Weber — якісна, екологічна альтернатива іншим засобам розпалювання, особливо рідким. Кубики для розпалювання Вебер зроблені з пресованої тирси і зможуть швидко і безпечно розпалити вугілля. Вони не мають запаху, не димлять, не токсичні та безпечні для навколишнього середовища. Кубики можна використовувати, навіть якщо вони промокли.

Готувати на вугільному грилі — це просто, особливо з аксесуарами Weber для розпалювання. Наш інтернет-магазин пропонує безліч продуктів для вугільних грилів. Насамперед оберіть відповідне пальне: звичайне вугілля швидше розгоряється, а вугільні брикети дають довгий і рівномірний жар. Але незалежно від виду вугілля вам будуть корисні інші аксесуари Weber, наприклад, кубики для розпалювання Вебер. Це найбезпечніший і найлегший спосіб розпалити гриль.

Найшвидше розпалити вугілля за допомогою стартера Weber:

  • Відміряйте кількість вугілля для вибраного рецепту за допомогою спеціальної мірної ємності (входить до комплекту вугільних грилів) та висипте вугілля у стартер.
  • Помістіть 2-3 кубики для розпалювання на грати гриля та підпаліть їх.
  • Поставте стартер з вугіллям над ними.
  • Дочекайте, поки у верхній частині стартера з'явиться полум'я, а верхні брикети покриються білим попелом. Це означає, що вугілля готове.
  • Акуратно пересипте вугілля в лотки або на решітку для вугілля (увага: остерігайтеся іскор). Ось і все, гриль готовий до роботи!

Якщо ви точно дотримуватиметеся нашої інструкції, розпал вугілля стане простою справою, яка не потребує постійної уваги та контролю. Стартер, натуральні кубики для розпалювання та якісне вугілля — це вже половина успіху вашого барбекю. Упаковка для розпалювання багаторазова, з зип-застібкою, щоб захистити розпалювання від вологи та пилу. У комплекті 48шт.

Ви можете купити натуральні Кубики для розпалу вугілля Weber, у магазині грилів та барбекю vazon.pp.ua за найкращою ціною, замовити розпалювання, інші аксесуари або грилі зі зручною доставкою до Києва або по Україні: Харків, Одеса , Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Полтава, Чернігів, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Луцьк, Біла Церква, Краматорськ , Мелітополь, Нікополь, Слов'янськ, Ужгород, Бердянськ, Бровари та інші міста України.

Характеристики Кубики для розпалювання вугілля Weber, натуральні

Розпалювання для гриля
Виробник: ТМ Weber, США
Висота: 3см
Довжина: 3см
Матеріал: Деревна основа
Тип: Розпалювач для гриля
Ширина: 3см

Відгуки Кубики для розпалювання вугілля Weber, натуральні

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Рекомендовані товари

Схожі товари

Часті питання про Кубики для розпалювання вугілля Weber, натуральні

Причини, з яких варто купити Кубики для розпалювання вугілля Weber, натуральні в інтернет-магазині Вазон:

  • ✅ Оригінальні товари високої якості
  • ✅ Широкий вибір асортименту
  • ✅ Щомісячні акції на Розпалювач для гриля Weber
  • ✅ Можливість проконсультуватися перед покупкою

В інтернет магазині Вазон найвигідніша ціна на Кубики для розпалювання вугілля Weber, натуральні в Україні 🗺️

Щоб купити Кубики для розпалювання вугілля Weber, натуральні з артикулом 17612, необхідно зробити замовлення на сторінці товару ✅ і тоді наш менеджер зв'яжеться з Вами для уточнення деталей доставки

Повний опис Кубики для розпалювання вугілля Weber, натуральні, характеристики і відгуки на нашому сайті ⚡ Вазон ⚡, крім того, наші менеджери проконсультують Вас про особливості будь-якого обраного товару за телефоном 📞 067-467-89-12 📞