Керамічне деко Weber, велике (#17509)

Керамічне деко Weber, велике
Доступність Є в наявності
Доставим максимально швидко
Weber Виробник: Weber
Доставка:
  • Кур'єром по Києву, безкоштовно при замовленні від 1500грн
  • По Україні перевізником Нова Пошта, за діючими тарифами
Оплата:
  • За безготівковим розрахунком
  • На карту банку
  • Готівкою при доставці
  • Післяплата перевізника
5899.00грн.

Опис Керамічне деко Weber, велике

Для чого потрібне велике керамічне деко Weber? Для великих грилів, користувачі яких хочуть приготувати багато страви, щоб усім вистачило і все помістилося, створено керамічне деко Weber. Меншого розміру у Вебер є маленький керамічне деко і на нього, для порівняння, можна покласти цілу курку. Уявіть, що можна приготувати на великому деко. Довжина керамічного деко 49см, ширина 35см, а висота 2см.

Керамічне деко Вебер дозволить готувати на вугільних грилях 57см у діаметрі, електричних грилях Q2400 і газових грилях Spirit, Genesis, Summit. На великих грилях можна дозволити собі приготувати багато, і за допомогою керамічного дека Weber чудово готується випічка, котлети, креветки, спаржа, млинці та багато іншого. Деко Вебер має антипригарну поверхню і рівномірно нагрівається по всій площі. З боків робочої поверхні є ручки, які дають можливість переміщати готову страву з гриля або духовки прямо на стіл. Але варто обов'язково користуватися рукавичками, деко на грилі дуже гаряче.

Ви можете купити Керамічний лист Weber, великий у Києві, у магазині грилів та барбекю Vazon за найкращою ціною, замовити інструменти, інші аксесуари або грилі зі зручною доставкою до Києва або по Україні: Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Полтава, Чернігів, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Луцьк, Біла Церква, Краматорськ, Мелітополь, Нікополь, Слов'янськ, Ужгород, Бердянськ, Бровари та інші міста України.

Відгуки Керамічне деко Weber, велике

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Схожі товари

Часті питання про Керамічне деко Weber, велике

Причини, з яких варто купити Керамічне деко Weber, велике в інтернет-магазині Вазон:

  • ✅ Оригінальні товари високої якості
  • ✅ Широкий вибір асортименту
  • ✅ Щомісячні акції на Посуд для гриля Weber
  • ✅ Можливість проконсультуватися перед покупкою

В інтернет магазині Вазон найвигідніша ціна на Керамічне деко Weber, велике в Україні 🗺️

Щоб купити Керамічне деко Weber, велике з артикулом 17509, необхідно зробити замовлення на сторінці товару ✅ і тоді наш менеджер зв'яжеться з Вами для уточнення деталей доставки

Повний опис Керамічне деко Weber, велике, характеристики і відгуки на нашому сайті ⚡ Вазон ⚡, крім того, наші менеджери проконсультують Вас про особливості будь-якого обраного товару за телефоном 📞 067-467-89-12 📞