Керамічна ємність для запікання Weber (#17888)

Керамічна ємність для запікання Weber
Доступність Є в наявності
Доставим максимально швидко
Weber Виробник: Weber
Доставка:
  • Кур'єром по Києву, безкоштовно при замовленні від 1500грн
  • По Україні перевізником Нова Пошта, за діючими тарифами
Оплата:
  • За безготівковим розрахунком
  • На карту банку
  • Готівкою при доставці
  • Післяплата перевізника
5419.00грн.

Опис Керамічна ємність для запікання Weber

Керамічна ємність для запікання Weber (касероль) призначена для тушкування овочів, приготування запіканок, рагу чи чилі. Кассероль прямокутної форми, складається з ємності для запікання та кришки. Ідеальний вибір для тушкування на повільному вогні. Кришка відмінно утримує жар під час приготування та робить керамічну ємність для запікання Вебер зручною для зберігання готової їжі. Кассероль стійка до термошоків та витримує високі температури до 500 градусів. Придатна для миття у посудомийній машинці.

Керамічна поверхня ємності Вебер не дасть прилипати страві до дна або стінок посуду. Ручки по краях ємності дають можливість переміщати готову страву з гриля або духовки прямо на стіл. Але експерти кажуть, що спробувавши тушкувати на грилі, повертатися на звичайну кухню до духовки більше не захочеться.

Ви можете купити Керамічну ємність для запікання Weber/Вебер у Києві, у магазині грилів та барбекю Vazon за найкращою ціною, замовити інструменти, інші аксесуари або грилі зі зручною доставкою до Києва або по Україні: Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Полтава, Чернігів, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Луцьк, Біла Церква, Краматорськ, Мелітополь, Нікополь, Слов'янськ, Ужгород, Бердянськ, Бровари та інші міста України.

Відгуки Керамічна ємність для запікання Weber

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Схожі товари

Часті питання про Керамічна ємність для запікання Weber

Причини, з яких варто купити Керамічна ємність для запікання Weber в інтернет-магазині Вазон:

  • ✅ Оригінальні товари високої якості
  • ✅ Широкий вибір асортименту
  • ✅ Щомісячні акції на Посуд для гриля Weber
  • ✅ Можливість проконсультуватися перед покупкою

В інтернет магазині Вазон найвигідніша ціна на Керамічна ємність для запікання Weber в Україні 🗺️

Щоб купити Керамічна ємність для запікання Weber з артикулом 17888, необхідно зробити замовлення на сторінці товару ✅ і тоді наш менеджер зв'яжеться з Вами для уточнення деталей доставки

Повний опис Керамічна ємність для запікання Weber, характеристики і відгуки на нашому сайті ⚡ Вазон ⚡, крім того, наші менеджери проконсультують Вас про особливості будь-якого обраного товару за телефоном 📞 067-467-89-12 📞