Газовий гриль Weber Summit S-470 GBS (#7170075)

Газовий гриль Weber Summit S-470 GBS
Наявність: Передзамовлення
Доступне передзамовлення
Weber Виробник: Weber
Доставка:
  • Кур'єром по Києву, безкоштовно при замовленні від 1500грн
  • По Україні перевізником Нова Пошта, за діючими тарифами
Оплата:
  • За безготівковим розрахунком
  • На карту банку
  • Готівкою при доставці
  • Післяплата перевізника
206799.00грн.

Опис Газовий гриль Weber Summit S-470 GBS

Газовий гриль Weber Summit S-470 GBS — це ТОП серед грилів преміум класу. У цьому грилі можна готувати все, що можна приготувати на грилі. На ґратах GBS готуються стейки, риба, овочі та інші продукти, а за допомогою додаткових аксесуарів навіть перші страви. Гриль Вебер Саміт С-470 у комплекті має рожен для приготування курки-гриль, іншої дичини або великих шматків м'яса. Привід для рожна ховається в лівий столик, коли в ньому немає необхідності, і не заважає приготуванню інших страв. У правому столику розміщено додатковий пальник для приготування соусів, окремих страв або розігріву продуктів, що охололи. У цьому грилі можна коптити рибу, птицю, м'ясо, овочі, морепродукти — для цього всередині гриля є контейнер, в якому розміщується мокра тріска і гриль виконує функцію коптильні.

У цьому грилі корпус та кришка виготовлені із міцної нержавіючої сталі. Високопродуктивний газовий гриль Weber Summit S-470 GBS відноситься до професійних грилів нового покоління вебер. Двері в рамі, утворюють шафу для аксесуарів, в ній розміщується полиця з контейнером для збирання жиру та газовий балон. Високоефективна гриль-система GS4 встановила новий стандарт у світі кухні та ставить серію газових барбекю Weber Summit S-470 в окремий клас. Цей інноваційний гриль заснований на більш ніж 30-річному досвіді приготування на грилі, кулінарних знаннях і, що найважливіше, з увагою до бажань та потреб найважливіших людей, спільноти гриля. Система гриля GS4 складається з чотирьох ключових компонентів: електронне запалення E2i, високопродуктивні пальники, класичні ароматизатори Weber (флаворайзери, або аромопластини) і не має аналогів — система керування жиром. Ці компоненти гарантують, що Ваш процес приготування на грилі буде простим та надійним; з моменту запалювання конфорок до загального обслуговування вашого барбекю.

Припустимо Ви вирішили купити газовий гриль Weber Summit S-470 GBS, що чекає на Вас після покупки?

Електронне запалювання E2i™ гарантовано підпалює пальники з першого разу. Кожен із 4-х основних пальників обладнаний власним елементом для підпалювання. Маючи щедру гарантію, будьте впевнені, що Ви будете готувати з першого натискання на кнопку п'єзопідпалу. Унікальна конічна форма пальників забезпечує рівномірний розподіл потоку газу, забезпечуючи оптимальний розподіл тепла по решітках для приготування. Їжа готується на грилі рівномірно будь-де решітки.

Класичні аромопластини Weber Flavorizer розташовані під правильним кутом, щоб ловити краплі, що димлять і шипають, додаючи до вашої їжі непереборний димний аромат, який всі ми знаємо і любимо. Зайві краплі соку та жиру скочуються по похилій поверхні і відводяться від пальників до системи видалення жиру. Крім цього, вони захищають пальники від потрапляння на них жиру. Під пальниками розташовані теплові екрани, які дозволяють утримувати температуру всередині котла і не дають спалахнути жиру при високій температурі.

Система керування жиром допомагає легко видаляти соки, знижуючи при цьому ризик займання. Краплі, які не випаровуються пластинами ароматизатора, відводяться від пальників у легкодоступний піддон-уловлювач, розташований під відділенням для приготування їжі. Після кожного приготування спорожняйте піддон-уловлювач від непотрібних залишків.

Для того, щоб додати до вашого м'яса сліди підсмажування, у газовому грилі Вебер Саміт С-470 ЖБС є дві зони інтенсивного нагріву (Sear Station). Перед тим, як скуштувати їжу з гриля, ми спочатку "з'їдаємо" її очима тому важливо, щоб продукти з гриля виглядали характерно барбекю, а не зі сковорідки або квартирної духовки. В одній зоні Sear Station розташовані грати GBS і за приготування їжі в цій зоні відповідають 3 пальники. Крайній лівий додатковий пальник також створює зону інтенсивного нагріву, але в цій галузі працюють лише 2 пальники — основна та допоміжна. Крайній правий пальник, основний робочої зони, відповідає за копчення. Саме вона, у парі з основним пальником біля неї, нагріває контейнер із тирсою або тріскою і надає димчастого аромату приготованим стравам.

Легкий доступ до балону з газом. Газовий балон встановлюється усередині барбекю. Таке розташування зменшує місце у візку, але оберігає балон від зовнішнього впливу. Для газового грилю Weber S-470 GBS краще використовувати балон на 18 або 24 літри.

Грати Gourmet BBQ System. Видаліть круглу вставку в решітці барбекю і додайте ростер для птиці, камінь для піци, Вок або будь-який інший аксесуар з інших варіантів барбекю для гурманів.

Особливість, якою може похвалитися не кожен гриль — боковий пальник. Використовуйте бічний пальник, щоб варити спеціально приготовлений соус для барбекю або картопля або інші продукти, поки основна страва готується на грилі під кришкою. Такий функціонал дозволяє професійно готувати кілька страв одночасно з різними умовами для приготування. Для зручності у боковому пальнику є вітрозахист, який знімається та легко миється.

Додаткові грати для підігріву. Решітка для підігріву Tuck-Away зберігає їжу в теплі, оскільки основна страва готується нижче. Цю функцію можна використовувати на власний розсуд, наприклад, підігрівати булочки, коли готуються котлети для гамбургерів. Унікальна функція Tuck-Away дозволяє складати його, коли він не використовується, забезпечуючи доступ до більшого простору гриля. Додаткова решітка, що складається, дозволить звільнити більше місця для зберігання і приготування. Це буде доречно, якщо гриль знаходиться на вулиці 24/7 цілий рік. Ховайте все під кришку і несприятливі погодні умови не забруднюють Ваше приладдя для приготування.

Особливо слід згадати про підсвічування основної робочої зони та кнопок. На ручці гриля є ліхтарик, активувавши який, можна готувати в умовах недостатнього освітлення. Ручки регулювання рівня потужності полум'я також мають підсвічування.

Ключові особливості:

  • 4 високопродуктивні передні пальники з нержавіючої сталі потужністю 29,6 кВт.
  • 1 пальник для підігріву боксу для копчення потужністю 2 кВт. На грилі можна застосовувати холодне та гаряче копчення.
  • 2 пальник Sear Station потужністю 2,6 кВт для надання характерного малюнка прожарювання на газовому грилі
  • боковий пальник із захисною кришкою потужністю 3,5 кВт. У закритому стані її використовують як звичайну полицю для нарізування продуктів або подачі страв
  • Інноваційна система гриля GS4
  • електронна система запалювання E2i, з однієї спроби для всіх конфорок
  • чавунна решітка Gourmet BBQ System з фарфоровою емаллю, що підходить до всіх вставок системи GBS
  • ароматизатори (фловарайрізи) з нержавіючої сталі
  • покрита фарфоровою емаллю кришка з вбудованим термометром та литими алюмінієвими торцями
  • ліва бічна полиця складана
  • 6 гачків для кухонного приладдя
  • легкий доступ до балону з газом
  • мобільність (2 колеса відповідають за прохідність грилю та ще 2 за маневреність)

Гарантія:

  • Котел: 10 років від проржавлення/пропалювання (2 роки щодо фарби, за винятком вицвітання або знебарвлення)
  • Кришка: 10 років від проржавлення/пропалювання (2 роки щодо фарби, за винятком вицвітання або знебарвлення)
  • Пальники з нержавіючої сталі: 10 років від проржавлення/пропалювання
  • Система запалювання: (модуль, електродний вузол, проводка та вимикач): 10 років щодо запалювання (за винятком батареї та пошкодження батареї)
  • Система видалення жиру (висувний піддон для жиру та піддон-пастка): 10 років від проржавлення/пропалювання
  • Литі решітки з фарфоровим покриттям: 5 років від проржавлення/пропалювання
  • Ароматичні пластини Flavorizer™ з фарфоровим покриттям: 5 років від проржавлення/пропалювання
  • Всі інші частини: 2 роки

Ви можете купити газовий гриль Вебер Summit S-470 GBS, кришка з нержавіючої сталі, магазин грилів та барбекю Vazon за низькою ціною або оформити безкоштовну доставку по Україні: Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Полтава, Чернігів, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Луцьк, Біла Церква, Краматорськ, Мелітополь, Нікополь, Слов'янськ, Ужгород, Бердянськ, Бровари та інші міста України.

Характеристики Газовий гриль Weber Summit S-470 GBS

Газові грилі
Вага: 105,00кг
Вид: Газовий гриль
Виробник: ТМ Weber, США
Висота, см: 130см
Довжина, см: 168см
Кількість пальників: 4шт + 2шт+1шт
Матеріал котла: Американський литий алюміній
Матеріал кришки: Двошарова, нержавіюча сталь з фарфоровим покриттям + литий алюміній у бічних вставках
Матеріал решітки для приготування: Чавунна з фарфоровим покриттям
Назва: Weber Summit S-470 GBS, кришка з нержавіючої сталі
Орієнтовний термін експлуатації: >10років
Основна зона приготування: 86х48см
Потужність пальників: 29,1кВт
Термометр: Є
Ширина, см: 68см

Відгуки Газовий гриль Weber Summit S-470 GBS

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Рекомендовані товари

Часті питання про Газовий гриль Weber Summit S-470 GBS

Причини, з яких варто купити Газовий гриль Weber Summit S-470 GBS в інтернет-магазині Вазон:

  • ✅ Оригінальні товари високої якості
  • ✅ Широкий вибір асортименту
  • ✅ Щомісячні акції на Газові грилі Weber
  • ✅ Можливість проконсультуватися перед покупкою

В інтернет магазині Вазон найвигідніша ціна на Газовий гриль Weber Summit S-470 GBS в Україні 🗺️

Щоб купити Газовий гриль Weber Summit S-470 GBS з артикулом 7170075, необхідно зробити замовлення на сторінці товару ✅ і тоді наш менеджер зв'яжеться з Вами для уточнення деталей доставки

Повний опис Газовий гриль Weber Summit S-470 GBS, характеристики і відгуки на нашому сайті ⚡ Вазон ⚡, крім того, наші менеджери проконсультують Вас про особливості будь-якого обраного товару за телефоном 📞 067-467-89-12 📞