Газовий гриль Weber Genesis II EP-435 GBS (#62016175)

Газовий гриль Weber Genesis II EP-435 GBS
Доступність Передзамовлення
Доступне передзамовлення
Weber Виробник: Weber
Доставка:
  • Кур'єром по Києву, безкоштовно при замовленні від 1500грн
  • По Україні перевізником Нова Пошта, за діючими тарифами
Оплата:
  • За безготівковим розрахунком
  • На карту банку
  • Готівкою при доставці
  • Післяплата перевізника
112499.00грн.

Опис Газовий гриль Weber Genesis II EP-435 GBS

Газовий гриль Weber Genesis II EP-435 GBS відноситься до гілки високопродуктивних грилів нового покоління вебер професійного рівня. Відмінність модельного ряду EP серії Genesis II, у наявності дверей у рамі, які утворюють шафу для гриля. В іншому відмінностей немає. Високоефективна гриль-система GS4 встановлює новий стандарт у світі кухні та ставить серію газових барбекю Weber Genesis II в окремий клас. Цей інноваційний гриль заснований на більш ніж 30-річному досвіді приготування на грилі, кулінарних знаннях і, що найважливіше, з увагою до бажань та потреб найважливіших людей, спільноти гриля. Система гриля GS4 складається з чотирьох ключових компонентів: електронне запалення E2i, високопродуктивні пальники, класичні ароматизатори Weber (флаворайзери, або аромопластини) і не має аналогів — система керування жиром. Ці компоненти гарантують, що Ваш процес приготування на грилі буде простим та надійним; з моменту запалювання конфорок до загального обслуговування вашого барбекю.

Електронне запалювання E2i™ гарантовано підпалює пальники з першого разу. Кожен із 4-х основних пальників обладнаний власним елементом для підпалювання. Маючи щедру гарантію, будьте впевнені, що Ви будете готувати з першого натискання на кнопку п'єзопідпалу.

Гриль Вебер Генезіс 2 EП-435 ЖБС укомплектований високопродуктивними пальниками з новим дизайном. Унікальна конічна форма забезпечує рівномірний розподіл потоку газу, забезпечуючи оптимальний розподіл тепла по решітках для приготування. Їжа готується на грилі рівномірно будь-де решітки.

Класичні аромопластини Weber Flavorizer розташовані під правильним кутом, щоб ловити краплі, що димлять і шипають, додаючи до вашої їжі непереборний димний аромат, який всі ми знаємо і любимо. Зайві краплі соку та жиру скочуються по похилій поверхні і відводяться від пальників до системи видалення жиру.

Система керування жиром допомагає легко видаляти соки, знижуючи при цьому ризик займання. Краплі, які не випаровуються пластинами ароматизатора, відводяться від пальників у легкодоступний піддон-уловлювач, розташований під відділенням для приготування їжі. Просто випорожнюйте піддон-уловлювач після кожного приготування.

Для того, щоб додати до вашого м'яса сліди підсмажування, у газовому грилі Weber Genesis II EP-435 GBS є зона інтенсивного нагріву (Sear Station). Перед тим, як скуштувати їжу з гриля, ми спочатку "з'їдаємо" її очима, тому важливо, щоб продукти з грилю виглядали характерно барбекю, а не зі сковорідки чи квартирної духовки.

Легкий доступ до балону з газом. Газовий балон встановлюється зовні барбекю, що полегшує доступ до балона та його зняття. Таке розташування збільшує місце у візку, яке можна практично використовувати для зберігання аксесуарів, приправ або інших прикрас.

Сучасний дизайн. Грилі Genesis II відрізняються елегантним дизайном з відкритим візком та легким доступом до сховища. Genesis II EP, Genesis II SP та Genesis II LX пропонують вам візок із дверцятами на вибір, залежно від ваших потреб та уподобань.

Грати Gourmet BBQ System. Видаліть круглу вставку в решітці барбекю і додайте ростер для птиці, камінь для піци, Вок або будь-який інший аксесуар з інших варіантів барбекю для гурманів.

Особливість, якою може похвалитися не кожен гриль — боковий пальник. Використовуйте бічну пальник, щоб варити спеціально приготовлений соус для барбекю або картопля або інші продукти, поки основна страва готується на грилі під кришкою. Такий функціонал дозволяє професійно готувати кілька страв одночасно з різними умовами для приготування.

Додаткові грати для підігріву. Решітка для підігріву Tuck-Away зберігає їжу в теплі, оскільки основна страва готується нижче. Цю функцію можна використовувати на власний розсуд, наприклад, підігрівати булочки, коли готуються котлети для гамбургерів. Унікальна функція Tuck-Away дозволяє складати його, коли він не використовується, забезпечуючи доступ до більшого простору гриля. Додаткова решітка, що складається, дозволить звільнити більше місця для зберігання і сховати в нього все, що зберігається на відкритих полицях. Це буде доречно, якщо гриль знаходиться на вулиці 24/7 цілий рік. Ховайте все під кришку і несприятливі погодні умови не забруднюють Ваше приладдя для приготування.

Цифровий термометр iGrill 3 з Bluetooth.

Якщо вирішили купити газовий гриль Weber Genesis II EP-435 GBS Вам просто необхідний цифровий термометр із Bluetooth iGrill 3.

Нова технологія приготування на грилі відстежує температуру приготування їжі від початку до кінця, відображаючи її в реальному часі на вашому мобільному пристрої. Після завантаження програми Weber iGrill підключіть iGrill до Bluetooth і приєднайте до чотирьох датчиків термометра від гриля до продуктів. (Купити iGrill 3 потрібно окремо)

Ключові особливості:

  • 4 високопродуктивні передні пальники з нержавіючої сталі потужністю 17,1 кВт.
  • 1 пальник Sear Station потужністю 2,6 кВт для надання характерного малюнка прожарювання на газовому грилі
  • боковий пальник із захисною кришкою потужністю 3,51 кВт. У закритому стані її використовують як звичайну полицю для нарізування продуктів або подачі страв
  • інноваційна система гриля GS4
  • електронна система запалювання E2i, з однієї спроби для всіх конфорок
  • чавунна решітка Gourmet BBQ System з фарфоровою емаллю, що підходить до всіх вставок системи GBS
  • ароматизатори (фловарайрізи) з нержавіючої сталі
  • покрита фарфоровою емаллю кришка з вбудованим термометром та литими алюмінієвими торцями
  • ліва бічна полиця складана
  • 6 гачків для кухонного приладдя
  • легкий доступ до балону з газом
  • мобільність

Гарантія:

  • Спекотний піддон: 10 років від проржавлення/пропалювання (2 роки щодо фарби, за винятком вицвітання або знебарвлення)
  • Кришка: 10 років від проржавлення/пропалювання (2 роки щодо фарби, за винятком вицвітання або знебарвлення)
  • Пальники з нержавіючої сталі: 10 років від проржавлення/пропалювання
  • Система запалювання: (модуль, електродний вузол, проводка та вимикач): 10 років щодо запалювання (за винятком батареї та пошкодження батареї)
  • Система видалення жиру (висувний піддон для жиру та піддон-пастка): 10 років від проржавлення/пропалювання
  • Литі решітки з фарфоровим покриттям: 5 років від проржавлення/пропалювання
  • Ароматичні пластини Flavorizer™ з фарфоровим покриттям: 5 років від проржавлення/пропалювання
  • Всі інші частини: 2 роки

 

Ви можете купити газовий гриль Вебер Генезіс 2 EP-435 GBS у Києві, у магазин грилів та барбекю Vazon за низькою ціною або оформити безкоштовну доставку по Україні: Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Полтава, Чернігів, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Луцьк, Біла Церква, Краматорськ, Мелітополь, Нікополь, Слов'янськ, Ужгород, Бердянськ, Бровари та інші міста України.

Характеристики Газовий гриль Weber Genesis II EP-435 GBS

Газові грилі
Вага: 75,00кг
Вид: Газовий гриль
Виробник: ТМ Weber, США
Висота, см: 114см
Довжина, см: 165см
Кількість пальників: 4шт + 1шт
Матеріал котла: Американський литий алюміній
Матеріал кришки: Двошарова, американська сталь з фарфоровим покриттям + литий алюміній в бічних вставках
Матеріал решітки для приготування: Чавунна з фарфоровим покриттям
Назва: Weber Genesis II EP-435 GBS
Орієнтовний термін експлуатації: >10років
Основна зона приготування: 86х48см
Потужність пальників: 17,1кВт
Термометр: Є
Ширина, см: 74см

Відгуки Газовий гриль Weber Genesis II EP-435 GBS

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Схожі товари

Часті питання про Газовий гриль Weber Genesis II EP-435 GBS

Причини, з яких варто купити Газовий гриль Weber Genesis II EP-435 GBS в інтернет-магазині Вазон:

  • ✅ Оригінальні товари високої якості
  • ✅ Широкий вибір асортименту
  • ✅ Щомісячні акції на Газові грилі Weber
  • ✅ Можливість проконсультуватися перед покупкою

В інтернет магазині Вазон найвигідніша ціна на Газовий гриль Weber Genesis II EP-435 GBS в Україні 🗺️

Щоб купити Газовий гриль Weber Genesis II EP-435 GBS з артикулом 62016175, необхідно зробити замовлення на сторінці товару ✅ і тоді наш менеджер зв'яжеться з Вами для уточнення деталей доставки

Повний опис Газовий гриль Weber Genesis II EP-435 GBS, характеристики і відгуки на нашому сайті ⚡ Вазон ⚡, крім того, наші менеджери проконсультують Вас про особливості будь-якого обраного товару за телефоном 📞 067-467-89-12 📞