Фартух Weber для гриля (#6474)

Фартух Weber для гриля
Доступність Є в наявності
Доставим максимально швидко
Weber Виробник: Weber
Доставка:
  • Кур'єром по Києву, безкоштовно при замовленні від 1500грн
  • По Україні перевізником Нова Пошта, за діючими тарифами
Оплата:
  • За безготівковим розрахунком
  • На карту банку
  • Готівкою при доставці
  • Післяплата перевізника
1469.00грн.

Опис Фартух Weber для гриля

Купити Фартух Weber для гриля — перше що спадає на думку, коли забруднився одяг під час приготування. Як би акуратно ми не намагалися готувати, все одно не вберегти одяг від бризок води та олії, крапель соку овочів та фруктів, слідів сипучих продуктів, а також інших забруднень під час готування. Вихід є — купити фартух Вебер, і він візьме забруднення на себе. Зносостійка бавовна, з якої зроблений фартух Weber для гриля, буде виглядати відмінно навіть після багаторазового прання.

У фартуху є кілька глибоких кишень, які зроблять процес приготування зручним. У кишенях можна розмістити телефон, спеції, рецепт і все, що може знадобитися під час готування. Фартух має універсальний розмір, він регулюється на шиї та зав'язується на талії, що гарантує його відмінну посадку. Чорний фартух Weber з вишитим логотипом стане чудовим доповненням гардеробу кожного любителя барбекю.

Ви можете купити Фартух Weber для гриля, в магазині грилів та барбекю Vazon за найкращою ціною, замовити інструменти, інші аксесуари або грилі зі зручною доставкою до Києва або по Україні: Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Полтава, Чернігів, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Луцьк, Біла Церква, Краматорськ, Мелітополь, Нікополь, Слов'янськ, Ужгород, Бердянськ, Бровари та інші міста України.

Відгуки Фартух Weber для гриля

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Схожі товари

Часті питання про Фартух Weber для гриля

Причини, з яких варто купити Фартух Weber для гриля в інтернет-магазині Вазон:

  • ✅ Оригінальні товари високої якості
  • ✅ Широкий вибір асортименту
  • ✅ Щомісячні акції на Аксесуари для гриля Weber
  • ✅ Можливість проконсультуватися перед покупкою

В інтернет магазині Вазон найвигідніша ціна на Фартух Weber для гриля в Україні 🗺️

Щоб купити Фартух Weber для гриля з артикулом 6474, необхідно зробити замовлення на сторінці товару ✅ і тоді наш менеджер зв'яжеться з Вами для уточнення деталей доставки

Повний опис Фартух Weber для гриля, характеристики і відгуки на нашому сайті ⚡ Вазон ⚡, крім того, наші менеджери проконсультують Вас про особливості будь-якого обраного товару за телефоном 📞 067-467-89-12 📞