Порцелянові тарілки для салату Weber, 14см, 2шт (#17882)

Порцелянові тарілки для салату Weber, 14см, 2шт
Доступність Є в наявності
Доставим максимально швидко
Weber Виробник: Weber
Доставка:
  • Кур'єром по Києву, безкоштовно при замовленні від 1500грн
  • По Україні перевізником Нова Пошта, за діючими тарифами
Оплата:
  • За безготівковим розрахунком
  • На карту банку
  • Готівкою при доставці
  • Післяплата перевізника
1039.00грн.

Опис Порцелянові тарілки для салату Weber, 14см, 2шт

Порцелянові тарілки для салату Weber — стильний елемент сервірування столу, який ніколи не вийде із моди. Сьогодні порцеляна затребувана так само, як і сотні років тому, а дизайнери посуду з кожним роком розробляють нові різновиди глибоких мисок, тарілочок, страв та блюдець із цього матеріалу. Причина такої популярності — гарний зовнішній вигляд, практичність, безпека, зручність у використанні та унікальні якості. Постачаються порцелянові тарілки Weber, комплектом із 2штук. Діаметр кожної тарілки 14см.

Зовнішній вигляд порцелянових тарілок для салату Weber — престижний продукт гончарної майстерності. Тарілки з білої порцеляни є своєрідним символом гармонії, що ніколи не втрачає своєї актуальності. Біла тарілка якнайкраще поєднується з рештою сервіровочного посуду і столовими приладами.

Практичність тарілок з порцеляни Вебер полягає в їхньому універсальному використанні. Їм не страшні впливи навколишнього середовища та користуватися таким посудом можна на вулиці та вдома на кухні. Преміальна порцеляна Weber зроблена в Німеччині за найвищими стандартами якості.

Безпека використання посуду Weber полягає у міцності емалі. Порцелянові тарілки Вебер виготовляються із спеціальної суміші кварцу, каоліну та польового шпату, обпалюють при температурі 1420 градусів отримуючи супер міцний виріб, який запобігає утворенню тріщин та подряпин, а їх як правило, розмножуються бактерії.

Порцеляновими тарілками Вебер зручно користуватися. На тарілку можна покласти страву прямо з гриля, і з нею нічого не станеться. Збільшена на 30% товщина посуду Weber зберігає тепло довше, щоб блюдо не охололо, а якщо в тарілці холодний продукт — він повільніше нагрівається.

Унікальні якості тарілок Вебер. Порцеляна, на відміну від інших видів кераміки, просвічується при невеликій товщині посуду. Але через збільшену товщину фарфорових тарілок Weber цим ефектом не можна насолодитися. Але тепер тарілки краще зберігають тепло і стали ще міцнішими.

Ви можете купити порцелянові тарілки для салату Weber/Вебер у Києві, у магазині грилів та барбекю Vazon за найкращою ціною, замовити посуд, інші аксесуари або грилі зі зручною доставкою в Київ або по Україні: Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Полтава, Чернігів, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Луцьк, Біла Церква, Краматорськ, Мелітополь, Нікополь, Слов'янськ, Ужгород, Бердянськ, Бровари та інші міста України.

Відгуки Порцелянові тарілки для салату Weber, 14см, 2шт

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Схожі товари

Часті питання про Порцелянові тарілки для салату Weber, 14см, 2шт

Причини, з яких варто купити Порцелянові тарілки для салату Weber, 14см, 2шт в інтернет-магазині Вазон:

  • ✅ Оригінальні товари високої якості
  • ✅ Широкий вибір асортименту
  • ✅ Щомісячні акції на Посуд для гриля Weber
  • ✅ Можливість проконсультуватися перед покупкою

В інтернет магазині Вазон найвигідніша ціна на Порцелянові тарілки для салату Weber, 14см, 2шт в Україні 🗺️

Щоб купити Порцелянові тарілки для салату Weber, 14см, 2шт з артикулом 17882, необхідно зробити замовлення на сторінці товару ✅ і тоді наш менеджер зв'яжеться з Вами для уточнення деталей доставки

Повний опис Порцелянові тарілки для салату Weber, 14см, 2шт, характеристики і відгуки на нашому сайті ⚡ Вазон ⚡, крім того, наші менеджери проконсультують Вас про особливості будь-якого обраного товару за телефоном 📞 067-467-89-12 📞